DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Mr. Worldwide pitbull'a yemek yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Pitbull kral adamdir, tane tane yapsaydin pilavini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Gercekten kıyak bir insanmış, komilere fln bile isimlerini, hal hatırlarını sormuş, muhabbet etmiş fln Garsonlar, şef, komiler, fln full övdü cok kibar adam diye. He is so nice, he is so cool dedi herkes Mutfağa selam gönderdi, yemekler çok iyi herşeyi çok beğendik diye, teşekkür etmiş bize Kapanıştan sonra temizlik sırasında inada club ve meet me in the hotel room çaldım son ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 https://www.bbc.com/news/newsbeat-19060579 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Egosuz ve kibar ünlülere ben de bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 performance review noldu, kaç aldın, zam var mı, bu konulara hiç açıklık getirilmemiş, lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Yapamadım updatei i, yoğunluktan gotum yer gormedi inanin, ama herşey iyi, A takimindayim yine, şefle kankayiz, çok seviyo herkes. Ayrica Yeni bicak aldım, 10 gun fln oldu, çok memnunum. Shigeki Tanaka, 225mm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Arkaplan negzel yeşillik çiçekler falan, ormanda loot mu düşürdün kılıncı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Valla yakışıklı bıçakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 (düzenlendi) hic mutlu degilim su an belli etmiyorum, işe yansıtmıyorum, ama içim sıkılıyor. reviewi yaptik, bi dünya övdü beni şef, çok iyisin cok memnunuz dedi, gazı verdi, ama zam yapmadı oysa On 17.08.2021 at 13:54, DoGMeaT dedi ki: zam istiyom beni övme bana para ver. gelecek aya kadar daha da aliş mutfaga, bütün istasyonlara hakim olmanı istiyorum, sonra yine konusalim dedi şu an 4 istasyonunu 2 sini %100 hallediyorum garmo - garde mange ( soguk, tatli ve salatalar) ( full amelelik, her gece en gec isi biten, toplamasi kurmasi uzun suren bi istasyon, en kidemsizler burda baslar genelde, ben hic yapmadim burayi atlattilar bana) hot apps (yan sıcaklar, aperatifler ve ucuz proteinler) - ben bu istasyonda basladim mutfagin en amalelik olan istasyonlarindan biri, fritoz temizlemek fln dahil bir suru igrenc yani var bu istasyonun saute - mantı ve makarnalar, sote benim kendimi en rahat hissettigim istasyon, hot appste calistigimdan daha az calistim bu istasyonda ama çok daha rahat hissediyorum, multi task gerektiriyor, aynı anda 12-13 tava ile adeta sandalye kapmaca oynar gibi oynuyorsun, ama zergrush yemis meepo oynamiş insaniz biz de boş degiliz, altından kalkiyorum, ve yaptigim yemekleri begeneerek yapiyorum bide fırın var, ördek, wagyu, piliç alabalık gibi pahalı etler ordan çikıyor, en teknik ve öğrenmem gereken yer burasi aslinda, hele ördegi pisirmek fln ciddi zor iş. neyse, biraz yemekleri gosterem size şundan her gece 10-20 tane yapıyorum misal, mantarli gnocchi mantarli mantimiz sosis ve karidesli pilavimiz. pilav degilde paella gibi, biraz çıtır. şunların hepsini her gece düzinelerce kere pişiriyorum bence bana zam yapmayan şef , şefliginden utansın, biraz sıkıştırıp ultimatom vermeyi düşünüyorum Eylül 12, 2021 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 türkiyede nerde buluruz böyle yemek yapan mekanları ya? lokanta kültürü o kadar içime işlemiş ki böyle mekanların varlığını bile bilmiyorum. tabi hiç bir yemek bunun yerini tutamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 @DoGMeaT, ovv cok guzel tabaklar acıktım sabah sabah biraz daha sabret bence para için çok hevesli olma 1-2 ay uzun süre değil bu konularda, tabi sen bilirsin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Tarif alalım , valla canımız çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 On 12.09.2021 at 04:20, Oce4n dedi ki: türkiyede nerde buluruz böyle yemek yapan mekanları ya? small plate, fine dining nicole, neolocale, mikla, ulus29, alancha, spago ilk aklima gelenler, ama ozel gunde fln gidilir anca, kaziktir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 On 12.09.2021 at 11:20, Oce4n dedi ki: türkiyede nerde buluruz böyle yemek yapan mekanları ya? lokanta kültürü o kadar içime işlemiş ki böyle mekanların varlığını bile bilmiyorum. tabi hiç bir yemek bunun yerini tutamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 ne acayip yemekler oyle. gnocchi den bir sey anlayamadim mesela. kapasitem yetmedi. bizim evde yaptigimiz hic oyle durmuyor. aradaki kopurmus sut gibi bir sey, anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 gnocchi patatezli makarna ya bi olayı yok, ama diğer 2 yemek çok iyi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 (düzenlendi) aradaki kopuklu sey ne baskan? bir nevi miyagi san gelmis yemek yemeye. Eylül 13, 2021 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Et suyu, tavuk suyu yapar gibi mantar suyu yapıyoruz, yemeklere aroma katmak icin kullaniyoruz Mantar stoguna agar agar(deniz yosunu jölesi) katıp içine hava basıyoruz, öyle köpüğe dönüşüyor Mantar aromali köpük yani o, kaşıkla oynadığında sönüp kremaya dönüşüyor biraz, yemesi ilginç, dokusu bi garip, ve cok lezzetli, yoğun mantar aromasi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Bulaşıkçılar böyle mi gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Ahah cok güldüm E yani, restoranda pişen, yenen literally herşeyin tabağı çanağı tencere tavası bulaşıkhaneye gidiyor, genel mutfak temizliği (yere pis bişi döküldüğünde cogu zaman bulaşıkçı paspaslar, yeri bırak bizim mutfakta duvarlari tavani fln da bulaşıkçı siliyor hergun) ve çöplerle de onlar bakiyor Mutfak ekibi olarak Her gün servisten önce kisa bi toplantı yapıyoruz(kaç rezervasyon var, speciallar vs konuşulur) , eger o gun bulaşıkçı işe gelmediyse , toplantinin en önemli gündem maddesi oluyor , ascilardan biri gelmediğinde , digerleri görevleri aralarinda paylaşır, sıfır sıkıntı devam ederiz servise, ama bulaşıkçı olmadığında aboooo, tüm dengeler alt üst, herkes eyvah moduna giriyor. Ya bide, kendilerini yakmalari fln çok kolay, sicak tavalar ve bulaşıklarla bogusuyorlar Ben daima koruyup kollarım bulaşıkçılari, gece sonunda sandviç yaparım, benden yemek istediklerinde ekstra özenirim* (buna geri doncez, bu konuda cok wholsesome bi hikayem var), işlerini kolaylaştırmaya çalışırım Bütün bulasikcilarla kankayim o yüzden, bugüne kadar çalıştığım her mutfakta öyle oldu, çok saygı duyuyorum onlara Ayrıca bugüne kadar tanıştigim tüm bulaşıkçılar, ki düzinelercesi ile çalıştım, hepsi sahsina munasir tiplerdi, hic normal bir insanin bulaşıkçılik yaptığına denk gelmedim, hafif bdsm yatkınlığı, yüksek özgüven, mutfağın gerçek sahibi gibi takilan tipler( işlerinin zorlugundan, şef dahil herkes hürmet eder genelde bulasikcilarla, ve yanlis bişi yapan kidemli aşçıya da azar çekebilir bulaşıkçı, o tavayi oraya koyma, üzerlerinde label olan şeyleri bulaşıkhaneye yollama vs) Yahut kafadan sorunlu, mutfaktan daha ciddi ortamlarda çalışmaya musait olmayan tipler, bazen hepsinin karışımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 3 saat önce, Aket-Atum dedi ki: Bulaşıkçılar böyle mi gerçekten? uff kotu anilar canlandi. ben su buzdolabina benzeyen aleti kullanmistim bir kahvalticida calisirken, 30sn bile surmuyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 23 saat önce, DoGMeaT dedi ki: small plate, fine dining nicole, neolocale, mikla, ulus29, alancha, spago ilk aklima gelenler, ama ozel gunde fln gidilir anca, kaziktir kesin. Baya kazık ve genelde seçemiyorsun sizin mekandaki gibi, tadım menüsü 700 ve şarap dahil değil ve ayrı kazık OD urla var order verebildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 Yine ekstra birşey yaptim bugun Off-site event vardı, michigan ticaret odası, yemeli içmeli, bir sürü restoran ve şarap evinin stand kurduğu, canli muzikli bişi organize etmiş, hilton otelde, Bizim mekan o fotosunu koyduğum mantılar dan servis edecek, stand kurup, bütün hafta bunun paniğini yaşadık, 450 manti lazim, ödev verdiler bize, herkes bi tepsi mantı yapacak, pazar gününden beri şef e sous chefe selam versen instant soruyorlar, KAC MANTİ YAPTIN diye, salı günü şakşak öttürdüm, dedim sotedeki çocuğa, ikimizin istasyonunu da ben idare ederim, sen git mantı sar, ki idare ettim, üstüne bide bi tepsi manti sardım fln. Şef helal olsun bro çekti Yetmedi, sordum şef'e, kimi göturucen evente elimde aşçı yok, komileri alıp gidecektim, gelirsen çok kıyak olur dedi Neyse bugun gittik, hayvan gibi guzel ortam, şıkır şıkır insanlar, herkes grand tuvalet, canli jazz band, kurduk standı, yedirdik mantiyi, event sirasinda mantılari ben pisirdim, el kadar elektrli ocakt hem sosu hem mantilari rotate ede ede pişirmek biraz zordu, goz onundesin temiz calisman lazim. Komiler tam hiyar, sürekli oğlum şurayı sil burayı sil diye direktif vermen lazim, standda küçük el kadar çöp kutusi vardi, dedim bu yetmez, bi yerden bi koli bulup cop poseti geçirdim, standin bize bakan alt tarafina koydum, dolmuştu gecenin sonunda peceteler eldivenler fln ile. Orda bı suru sorun çözdüm, gecenin sonunda kirli bulaşıklarımizi arabaya koymasinlar diye gittim kimseye sormadan hilton mutfagina sokup yikadim, artan sosu götürmek icin 2 tane dandik plastik kap buldum mutfakta o sırada, onları hemencecik çalıp standa götürdüm, biri sorsa birader kime sorup aldin diye, verecek cevabim yok, o sirada birini bulup soracak halim de yok , is halletmeye calisiyorum, neyse. Bütün event sirasinda da habire insanlara hos geldin beş gittin fln, çeşitli sohbetler şakalar yaptim, yavsaklik zaten bizim gobek adımız , hem şef, hemde bir suru başka departmanlarin yönetici tipler vardi bizim mekandan, hepsi farketti tabi bu hareketleri, teşekkür ettiler gun sonunda All in all great success, ve güzel bi gündü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar