LaluX Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 helal ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 bu böyle olmamis direk bi bölüm açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 hedef kıpırdamıyor, kabak gibi 450 metre yazıyor, rüzgar yok, drop noktaları da işaretli 50metre incrementler var, yani çok da özel başlıklık göremedim................... 930 metre olan bf1 hit verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaluX Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Hahaha, hocam naaptin? Farkli oyun, farkli konsept. Bu arada koydugun video senin mi? Bu Kraber videosu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Adam ben senden iyiyim demiyor ki. Bir olayi yokmus bence diyor. Bence de yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Ben senden iyim dese keşke, kötülere daha kötüler cevap veriyor. forum bit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 böyle şeylerle tatmin aramak 10 sene öncesinde mi kaldı yoksa 10 yaş öncemde mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 adamın birinin foruma video atmasından tatmin arayışında olduğunu çıkarmak da biraz acaip be bi salın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 nasıl yani tatminiyet değil mi olm bu videonun var olması, ne peki eğitim falan mı. apex'te 450m'den kraber denen bi atışın yapılabileceğini öğretme amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 gencin kalbi kırılmasın iyi diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaluX Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Hahahha, yok yahu, gidiklamiyor bile. Konusma ozgurlugu denen birsey var sonucta Kaliforniya'da. Salin klavyeleri, bosaltin icinizi rahatlayin. Lol Suraya iki tane daha koyuyim o zaman, Alev alsin konu. Lol ps: ayni oyun icinde butun bu shotlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 (düzenlendi) farklı oyun olması bahane değil abi. hemen ekranın ortasında 450 metre yazarken ve 450 metrede hangi noktayı hedefleyeceğin belirtilmişken kendi başlığını açacağın bir olay değil bence. no ofens Ocak 18, 2020 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 8 günde bir başlık acılıyor forumda zaten artık, kirlilik mi oluyor hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 çok başlık açılması mı forumda trafik getiriyor? drama getiriyor döndürüyoruz işte. ben senden daha faydalıyım foruma, hero you need but not deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 ayıcık haklı next. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar