mascio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Selamlar, Escape from Tarkov'un tüm sürümlerinden elimde mevcut ve satılık durumda. İstediğiniz sürüm ile özel mesaj atarsanız, fiyat için konuşabiliriz. Direkt orijinal site fiyatlarının bayağı bir altına ineceğim. Kesin fiyat belirlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Tam bir tarkov fetişiztisin abi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ergun01ergun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 almak istiyorum özelden yazdım bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 On 10.01.2020 at 22:07, Frostbite dedi ki: Tam bir tarkov fetişiztisin abi:) Güzel oyun oynuyorum ben aktif olarak. Geç popüler oldu beklediğimden ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Güzel arkadaşlarım, PM atıyorsunuz fiyat nedir diye, sonra cevap vermeye tenezzül etmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 fiyat niye gizli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 gizli değil ki, editleyemedim measjı sonradan. buraya yazayım: standart sürüm - 150 TL Left Behind - 250 TL Prepare for Escape Edition - 400 TL Edge of Darkness - 550 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Elimde kalanları da yazayım stok bilinsin belki ilgi çeker. Standart sürüm : 3 adet kaldı Left Behind: 1 adet kaldı Prepare for Escape: 5 adet kaldı Edge of Darkness: 5 adet kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Şu mesja üdzenlemeyi geri mi alsak? Standart ve Left Behind sürümleri tükendi. Prepare for Escape - 4 adet Edge of Darkness - 4 adet kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Bu accountlarda region lock var mi ? Arkadas almak istiyordu da rus region li accountlar ucuza geliyor ama calismiyormus eu da. Bunlarda region lock yoksa neden yari yariya ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 (düzenlendi) region lock var mı yok mu emin değilim bu birincisi, ikincisi de eu region olduğu için key'ler bizi bağlayan bir durum yok burada. yarı yarıya da ucuz değil bu arada EoD 110 euro 721,68 lira ben 550 liradan satıyorum mantıken 700 lira desem niye benden alasın gidip sitesinden alırsın adamların haksız mıyım? adamın biri geçen buraya gelip EoD hesabını 250 liradan sattı kafayı yemiş gibi mesela. standart ve left behind'ı tüketen arkadaşlar mutlu mesut oynuyor şu an merak etmeyin dün bir EoD daha gitti bir de prepare for escape gitti derken kimsenin en ufak bir problemi yok şu an. Ocak 15, 2020 mascio tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Anladim tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafkas19119 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 steandart sürüm var mı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyupe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 işlemimizi 5 dakkada gerçekleşirdik key sorunsuz çalışıyor ilgisinden dolayı Mascio ya teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 (düzenlendi) ben teşekkür ederim. standart sürüm yok maalesef. kalanlar Prepare for Escape - 3 adet Edge of Darkness - 4 adet Ocak 17, 2020 mascio tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Elimde bir adet daha Standart sürüm var arkadaşlar. 150 TL daha önce de belirttiğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 pm attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 standart sürüm satıldı. kalan sürümler: Prepare for Escape - 3 adet Edge of Darkness - 4 adet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brojanska Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 selam Edge of Darkness kaldıysa alabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Neden böyle popüler ve pahalı oldu bu oyun ki? Üşendim neyin nesiymiş diye bakmaya soruyorum böyle Ne yapılıyor bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzafferx Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 standart sürüm varsa elinizde alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogunovaz Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 Standart sürüm bakıyordum: Ne kadar dı en son ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alaturcamavzer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 hocam merhabalar, eod duruyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Vay lan, sifirinci derece var mi diye trollemeye gelmistim, is goren normal konu olmus dhshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Metro serisine mi benziyor nasıl oyun ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar