Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Inspired by true events, HUNTERS follows a diverse band of Nazi Hunters in 1977 New York City who discover that hundreds of escaped Nazis are living in America. And so, they do what any bad-ass vigilante squad would do: they set out on a bloody quest for revenge and justice. But they soon discover a far-reaching conspiracy and must race against time to thwart the Nazis’ new genocidal plans. https://www.imdb.com/title/tt7456722/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 jordan peele işiyse bakarım her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 bir filmde anca exec.prod. ismi en öne yazılıyorsa o film genelde dandiktir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 OLSUN BEN YİNE BAKARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 PARDON CAPs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 bakılır tabi de prodüksiyon cılız duruyor muhtemelen kurgusu falan da öyledir. alpacano da torunlara son bir iki ev daha aldırayım derdinde herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Dizi Avcılar'da mı geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 abdullah avcinin hayat hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 ted mosby mi avcı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Harika avcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Petleri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 biraz şüpheciyim açıkçası, watchmen dizisi gibi liberalliği aptalca sunarlarsa alfa çino bile kurtaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 çıktı bu izleyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 ben begendim, the man in the high castle'i pek begenmemistim ama bu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 oho on bölümmüş bir de kim uğraşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 Jew pacino izlemek icin bakacam ben reyis bakalim napmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 9 saat önce, Silphatos dedi ki: çıktı bu izleyen var mı ilk bölümü izledik daha fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 İkinci bölümü izleyip çöp kısmına yolladım kalanları. Standart musevi propaganda filmi olmuş, bayıyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2022 2. sezon 13 Ocak demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar