-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 (düzenlendi) Bilenler vardır sahibi pati discord camiasından, uzun süredir de game store işiyle uğraşıyor. Shameless-advertising gibi olacak ama camia içinden olduğu için o kadarını da hak ediyor. Store'u artık tr'ye localized fiyatlar uygulamaya başladı, baya baya uygun indirimleri oluyor, amaç bilmeyenler de yararlansın :) Referrer fln yok bu arada linklerde, tatava yapmayın. 3 gündür filan vardı indirimler, şimdi baktım 8 saati kalmış. Ben daha önceden sağolsun arda'dan oyun aldım, hiç bı sıkıntı yaşamazsınız. RDR2 - https://www.gamebillet.com/red-dead-redemption-2 - 199 TL (rockstar launcher versiyonu) Borderlands 3 - https://www.gamebillet.com/borderlands-3 - 186TL (epic launcher) team 17'de, ark survival'da, dying light'da vs indirim varmış bakarsınız. https://www.gamebillet.com/ Aralık 6, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Pati discord camiası mı? Enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 neresi enteresan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Her yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 pati discord camiasından ama pati değil mi nası bi camia yarattınız asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 editörün sitesi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Rdr2 steam versiyonumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 260 diyor birde bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 adam oraya hem rockstar launcher hemde 8 saat kalmış indirime yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Yo pati ama read only Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Benim üniversiteden (ve şuan çok yakın) arkadaşım Arda ve eşi kurdular ve yönetiyorlar siteyi. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Camia dediği ben beraber division oynayalım diye invite etmiştim pati discorda, gangren bone ben arda falan oyun oynadık baya bir ara, sonra ben uyuşturucuyu bıraktım onlar devam etti sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 matama'nın hd iskendere aile dostumuz deyip kefil olması geldi aklıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 bıraktım degil hanım izin vermiyo de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 2 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Benim üniversiteden (ve şuan çok yakın) arkadaşım Arda ve eşi kurdular ve yönetiyorlar siteyi. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Camia dediği ben beraber division oynayalım diye invite etmiştim pati discorda, gangren bone ben arda falan oyun oynadık baya bir ara, sonra ben uyuşturucuyu bıraktım onlar devam etti sdfa Neydi ingame nicki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Ardozs falandı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar