Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avukat veya davalardan anlayan varmı


GONDARCENGIZ

Öne çıkan mesajlar

Abi bi olay olduydu polis vs gelmişti, karşıdaki bundan şikayetçiyim dedi diye bende şikayetçi olmuştum vs dava günü vermişlerdi 6-7 ay sonraya edevletten baktığımda öyleydi ve hala duruyo. Olay bitti gitti, karşı tarafın bana açtığı dava yalan oldu diye bana kağıtta gelmişti hatta 2-3 ay önce, ama benimki hala gözüküyo edevletten bakınca, Müşteki konumundayım. Niye olay çıktığını bile hatırlamıyorum yarında sabahın körüne vermişler günü, işimde var o saatte gitmesem sorun olurmu? hakim "bu orço niye gelmedi" diyip benim başıma iş açması gibi bir durum olurmu? yoksa zaten aylar olmuş olay kapanmış bitmiş vs diye davayı kapatırmı vs.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 dakika önce, fresia dedi ki:

atlıyorlar gelmeyeni

tamam gelmedi diye not düşüp öteki davaya geçiyorlar,

sen 10 dk geç kaldı isen bi daha seni almıyor hakim aa geldin gel bakayım demiyor yani anca avukat gider 10dk geç alır mısınızder hakimde tamam derse tamam olur

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer şikayetinden vazgeçeceksen e-imza kullanıyorsan vatandaş uyap üzerinden, kullanmıyorsan en yakın adliyedeki asliye hukuk veznesinden dilekçe ver şikayetinden vazgeçtiğine dair. dilekçenin üstüne mahkemenin adı, dosya esas numaranı yaz. şikayetimden vazgeçiyorum de. altına imza ve tarih. bu kadar. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...