paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Selam, 1-2 sene önce aldım direkt sitesinden, hem oyunda hem PC başında kullanırım dedim, ama burn-in'i bırakın 100 saat olmamıştır herhalde dinleme sürem. Hafif kulaklıkları daha çok sevdiğimi fark ettim. Sıfırdan pek farkı yok, 2 kablosu var biri 1.5 m biri 3m, 1.5 olanın jack ucu çok hafif eğimli, bir problemi yok ama tek sorunu o işte. Yoksa padler, kabı, kendisi vs hiçbir şeyi yok. Elimde çarçur oldu o kadar para. Sitesinde vergi olmadan 90$ : https://www.brainwavzaudio.com/products/hm5-studio-monitor-headphones Z-Review'in review'i: Fotoğraflar: 450 TL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 dt770 ve dt880 var yine de sırf ucuz diye alasım geldi. gerge gibi 5 dolarlık kulaklığa bile "monitör" diyenlerden değil de "stüdyo monitör" nedir bilip alsın arkadaşlar. bir kere alışırsanız normal kulaklıkların hepsi yavan gelebilir. peki sen ne kullanıyorsun da bundan vazgeçtin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Bunu almamın iki sebebi vardı: 1) gaming için de kullanmak 2) doğal ses. piyasadaki en doğal seslerden birine sahip. Fakat alışamadım bu kadar büyük kulaklığa. Evde de çok vakit geçirmiyorum artık, ofiste Koss KSC75 & Porta Pro falan var, evdeyken de hangisi ofisteyse diğerini kullanıyorum. Kenarda yatıyor bu o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 ben çok seviyorum bunu( müzik dinlemek için kullanıyorum ) yazın terletio ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Bu tarz kulaklıkların bass ihtiyacını karşılayamadıklarını duymuştum ama bu kulaklık bass konusunda nasıldır bilgi verebilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Süper bass boost falan yok, çok iyi bir bass kulaklığı da diyemem. HM5'in öne çıktığı yan padlerden dolayı rahatlık & izolasyon ve doğal ses. Şarkı nasıl kaydedilirse, mid tiz bass aynı şekilde geliyor, Şurada da detaylı bir incelemesi var: https://medium.com/@Xander51/brainwavz-hm5-headphones-review-5954ec03fa40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 benim hosuma gidiyor bana da onermisti almistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 (düzenlendi) @goldbärencim ben evde komşular gürültüye laf etmesin diye amfiyle gitar çalamayan bi arkadaş için buna ölücülük yapmak istiyorum low ball ne versem yol bulunur? kabı padi fln da yokmuş baya alttan mı sallayayım? Aralık 4, 2019 LethE tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 hayır kaplarında padlerinde sorun yok yazmak istemiş, ölücülük yapacaksan da legit yoldan yürü sdf. 400'e el sıkışın kargo senden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 kendi link vermiş 600 altına gelmiyor mu sıfırı? 200 liret için mantıklı mı eski almak? hiç yardımcı olmamışın ayrıca :( ben anlamıyorum audiophile işinden yok mu şöyle döndürülecek "burn-in yapmamışın artık o kulaklığın fikiboklarından hayır gelmez" gibi bişiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 burn-in yapmak demek kullanmak demek zaten, ben cok az kullanildigini belirtiyorum daha iyi iste :D 90 dolares sitesinde, %20 vergi ile evet 600 civarina geliyor, kendimi de-baltalamak icin soylemiyorum ama aliexpressten kulaklik getiren arkadasima gecen hafta %40 vergi kestiler. bazi urunlerde artti vergi skalasi sanirim. @Draculiablo yazdi ilk, vazgecerse @GERGE var ikinci bekleyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 %40 kesiliyor kulaklıklar için, AB’den geliyorsa %38. Buradaki Tablo IV %40: https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.4760.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 On 03.12.2019 at 21:51, paradoksalkedi dedi ki: Selam, 1-2 sene önce aldım direkt sitesinden, hem oyunda hem PC başında kullanırım dedim, ama burn-in'i bırakın 100 saat olmamıştır herhalde dinleme sürem. Hafif kulaklıkları daha çok sevdiğimi fark ettim. Sıfırdan pek farkı yok, 2 kablosu var biri 1.5 m biri 3m, 1.5 olanın jack ucu çok hafif eğimli, bir problemi yok ama tek sorunu o işte. Yoksa padler, kabı, kendisi vs hiçbir şeyi yok. Elimde çarçur oldu o kadar para. Sitesinde vergi olmadan 90$ : https://www.brainwavzaudio.com/products/hm5-studio-monitor-headphones Z-Review'in review'i: Fotoğraflar: 450 TL? satıldı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar