Komutan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Decisive campaigns: Ardennes Offensive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2022 Bu hafta çıktı. Fiyatı şu anda 42.5 TL. World in Conflict ile kıyaslayanlar var fakat bence daha çok Wargame serisine benziyor. Wargamelere göre daha az birim yönetiliyor. Mesela ben ilk operasyonda en fazla 9-10 birim yönettim. Tabii her birim müfreze büyüklüğünde olduğu için ekranda gözüken sayı az değil. Multiplayer yok. Operation denilen campaignler ve skirmish var. Yapay zeka şimdiye kadar tatmin ediciydi. Neticede Wargame’in daha rahat kontrol edileni diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 (düzenlendi) Bugün çıktı. Ocak 31, 2023 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 microprose yasiyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Birkaç sene önce yeniden kuruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Konuyu hortlatayım. Yaz indirimlerini gezerken keşfettim. İlk videosu olan oyunun (command modern operations) Ege'de Türk Yunan Savaşını senaryo eden DLC'si çıkmış. İlginizi çekebilir. Gerçi oyunu hala çözemedim ama sırf bu savaşı simule etmek için bile denenebilir. Oyun indirimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Vietnam '65 ve Afghanistan '11'i yapan firmanın yeni oyunu. Oyunları esas tasarlayan adam seksenlerde Güney Afrika ordusunda olduğu için bu defaki konuyla daha bir gönül bağı var. Keşke yine bu oyunlardaki tarzda bir savaş olan TSK-PKK mücadelesinin de oyununu yapsa. Temel mantığı diğer iki oyunla aynı ama diğerlerine göre daha karmaşık. Onlarda oyunu anlamak çok kolaydı, bunda biraz daha kafa yormak lazım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 Headquarters World War II 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 güzele benziyor, indiriyorum bakalım nasılmış, haber için teşekkürler @Komutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2024 (düzenlendi) Headquarters World War II, oyun çok zevkli çıktı, denemeyenlere öneririm Nisan 14, 2024 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2024 oha ne guzel topikmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2024 Headquarters World War II baya iyi oyun ama 3 faction da aynı haritaları oynuyor bu kötü. Sovyet cephesi, Afrika cephesi, Pasifik cephesi falan gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 bu tarz pek oynamiyorum ben ama burda dursun https://store.steampowered.com/app/2012190/Kaiserpunk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 WARNO 1.0 versiyonu bugün çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Gecen gun izledim. Quinn in sasirmasina sasirdim acikcasi. Sonucta simulasyonlar ve savas oyunlari gercek tatbikatlardan cok daha ucuz. Hatta bazi oyunlar stratejik olarak gerceklige cok yaklasabiliyor. Haliyle askeri birimlerin ilgisini cekiyor. Ote yandan pandemi gibi kriz durumlarini test etme imkani, hatta bir kac tane kriz senaryosunu ayni senaryoda canlandirma imkani var. Ama designer i bile ne kadar ise yaradigini bilmiyoruz diyor Oyuncular olarak belirli yapimcilara duyarli olmak harici cok bisi yapabilecegimizi sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 enlisted gelin ya. steam release failden sonra toparlayip geri donduler. gercekten f2p oyun. pay to skip var sadece. premium ucreti de makul. progressi war thunder tarzi dusunebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2024 yarım kalmıştı geçen gün de bugün bitirdim videoyu, evet ben de şaşırmasına şaşırdım. hani oraya gidip meslek olarak üstlenen insan zaten oppenheimer mantığıyla yaklaşır olaya. sonuçta mesele bu aletleri yapanlardan çok ne yönde kullanılacaklarına karar verenlerden geçiyor. bütün ülke gidip bilmemnerenin bombalanmasına seyirci kalıyorsa oyun yapım sektörünün pas geçeceğini ummak çok anlamlı değil. "karşı tarafı çok efektif öldüremiyoruz simülasyonda, vazgeçelim" denen durumlar da yaşanmış operation unthinkable gibi. gidip israillilere 1 terörist başına 200 sivil öldürten ai satan şirketler varken ben ne kamuoyunun ne de şirketler veya bireylerin sallayacağına ihtimal vermiyorum. ms filan hololens yapıp satıyor daha rahat öldürsünler diye, sonu gelmez bu örneklerin. mic'i durdurabilmek için rah rah jingoculuğun önünü kesmek lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 (düzenlendi) SEA POWER Kasım 13, 2024 Komutan tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar