Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2019 Eski konu: Buradan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2019 Kobo Libra H2O'ya geçtim. Glo HD'yi neredeyse 5 yıldır kullanıyorum, her yeni çıkan modeli ufak güncelleme, büyük bir yenilik yok diye atlamıştım ama minik yenilikler birleşe birleşe güncellenecek kıvama gelmiş. Libra'yı tavsiye ederim, fiyatı uygun (en azından diğer modellere göre kıyaslayınca ve özelliklerine bakınca), büyük ekran güzel geldi, geceleri mavi ışık kapanınca rahat oluyor, işlemci hızlanmış, su geçirmiyor, Overdrive var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2019 nerden aldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2019 D&R Akmerkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 On 05.10.2019 at 13:11, GERGE dedi ki: D&R Akmerkez Neden kindle kullanmıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 medimarkt.de 'de Paperwhite 4 için indirim var. 32 gb modeli 8 gb fiyatına, 119 euro ya veriyorlar şuanda. Almanya'ya giden arkadaş da buldum da, onu almamam için bir sebep var mı onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Ben yeni aldim paperwhite 4 memnunum. Paperwhite 4 almamak icin en buyuk sebep gece isigi (sari isik) olmamasi olabilir. Onun haricinde bir negatiflik yok. 32gb , 8gb fark etmez ya. Keske paperwhite in’da oasis gibi sayfa gecme tusu olsa ve sari isigi olsa. Sanki bunlar nimetmis gibi 2 kati kaziga oasis’i satmaya calisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Sarı ışık Kobo'da var mı. Hmm.. Ben bir daha düşüneyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 o sari isik zimbirtisi guzel oluyor hakketen ya gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Kobo yazılımı daha iyi. Libra 7", sarı ışık, su ve toz geçirmez ve uygun fiyat. Sayfa değiştirme tuşu da var, dokunmatik değiştirmekten daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 dokunmatik değiştirme yoruyor evet paperwhite da. light bleed felan var mı yeni koboda? sırf o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum pw4 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 15 saat önce, GERGE dedi ki: Kobo yazılımı daha iyi. Libra 7", sarı ışık, su ve toz geçirmez ve uygun fiyat. Sayfa değiştirme tuşu da var, dokunmatik değiştirmekten daha iyi bence. 1400 TL olarak uygun diyorsun değil mi? Oasis ile kıyaslayarak mı uygun diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Yoksa ZENGİN misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 ulan bi parfümün 1500 liradır senin, kitaba da ver 1500 lira zaten korsanlıcan hepsini. hayret bişey ya bu türk burjuvası.......................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Ben de seni özledim. Parfüm kullanmıyorum, çünkü vücudum çok güzel kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 olsun gerçek kitabın kokusu başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 1400TL fiyatı var. Clara 1000TL, Paperwhite da 1000TL. 400TL fark getirdiği ek özelliklere değiyor bence. Tuş olayı cidden büyük rahatlık, sırf onları kullanıyorum artık. Sonra su ve toz geçirmeme iyi, kafan rahat. En iyi yanlarından biri de ekran boyu. Gerek yok diyordum ama daha rahat. Özellikle manga gibi şeyler için çok fark yarattı, rahatça okunuyorlar artık. Daha bir kitaba benzedi. Yazılım olarak da kepub ve epub sunması iyi. kepub kendi formatı ve kitabın sayfa sayını her görünen ekran bir sayfa olarak hesaplıyor. Hoş olmuş bence. Yazılım olarak zaten Kobo'nun daha iyi olduğu, epey özelleştirilebilir olduğu tartışılan birşey değil. Kobo'ya eklediğin yazıtiplerinin kalınlığını, keskinliğini filan bile değiştirebiliyorsun. Çok daha fazla yazıtipi boyutu, satır arası ayarı, margin ayarı var. Libra değer bence. Clara ya da Paperwhite kullandığım eski Kobo Glo HD'den çok da farklı değil. Onlara güncellemek için nedenim bile yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Teşekkürler GERGE, enough said. Herhangi bir satın almadan önce senin fikrini aldığım zaman, 100% emin olabiliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 iki gün sonra başka bişey alır onu över kendinde ne varsa en iyisi o oluyo kanmayın asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 ne alırsanız alın mutlaka butonlu olsun. dokunmatik sayfa değiştirmek amerikan tüketici tabiriyle frustrating istemedne basmak, fazla basmak, hararetle okurken basmak için tutuş pozisyonunu değiştirmek falan acayip geliyor. benim versiyonda çok lazımmış gibi alttan üstten dokunursan komple chapter atlıyordu bir de, uğraşıyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 En iyisi Libra değil zaten, Forma. Ama 1999TL o. Ek özellikleri 400TL'ye değer, ama Forma için 1000TL fazla vermeye değmez bence. Libra'dan pek bir farkı yok. Bir de yeni Kobo'larda kütüphane kullanabiliyorsun, Brooklyn Public Library'ye üye oldum ben internetten, epub indirip okuyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 bu turkce kitaplara niye epub cikarmiyorlar deli oluyorum ya. Ingilizcede de cogu kitapta yok gerci. Sanirim olu dogmus bir teknoloji oldu ebook olayi. Parasiyla alayim diyorum yok epub fln, en iyi ihtimalle scan edilmis pdf fln bulabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Nasıl yahu, İngilizce'de her kitapta var. Ebook olarak satılmayan bir tane roman çıkmıyor yıllardır. Non-fiction da öyle genel olarak. Türkiye'de olmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 sen nerelerden kitap / bakion alion? belki yanlis kaynaklara bakiyorum ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 6 saat önce, Lopeth dedi ki: dokunmatik değiştirme yoruyor evet paperwhite da. 52 dakika önce, goldbären dedi ki: ne alırsanız alın mutlaka butonlu olsun. dokunmatik sayfa değiştirmek amerikan tüketici tabiriyle frustrating istemedne basmak, fazla basmak, hararetle okurken basmak için tutuş pozisyonunu değiştirmek falan acayip geliyor. benim versiyonda çok lazımmış gibi alttan üstten dokunursan komple chapter atlıyordu bir de, uğraşıyordun. şimdi söylenince farkettim cidden tutuş pozisyonunu değiştir geri eski haline dön konsantrasyonu bozuyor. çünkü normal kitap sayfasına göre daha sık değiştiriliyor sayfa. sesli komut gelse iyi olur next diyince değişir sayfa. kesin yaparlar ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar