Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 (düzenlendi) why not mini series 6 ekim Eylül 29, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 (düzenlendi) aynı anda başka bir kanal da başka bir tane yapıyormuş: ama bcc yapımı daha sadık aslına. kitapta tek bir adam vardı, burada çift yapmışlar. trailerı iyi olmuş, ilk marslıların iniş noktası kısmını bayağı benzer yapmışlar gibi. izlerim bunu, hadi bakalım. Eylül 29, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 ilki daha guzel göründü. Dönem filmi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 şu sesi eklesinler yine tripodlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 ya zaten ilkinin esprisi kitap o döneme göre yazılmış. tripodların karşısına ironclad'le, namludan doldurmalı toplarla çıkmak başka, abrams tanklarla, a-10'larla çıkmak bambaşka. o dönemin teknolojik durumuna uygun bir düşman. aslında keşke bu tripod'lar da 2020 mamülü gibi değil de daha steampunk olsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2019 80'lerin sonunda BBC'de The Tripods diye bir seri vardi, trt de vermisti. Keski onuda remake'leseler. cocukken cok severdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 blacked var abi onçün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 bu baslamamis herhal daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 baslamadi 6 ekim infosu yanlis herhalde.. wiki de gormustum o tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 Tripodları görücez ,o sesi bir daha duyucaz falan diye heyecan yapmıştım da ilk bölümü izledim ve baya bir dandik dizi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 fena değildi ama çokta sarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar