Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Merhaba, Yaklaşık 3 yıldır General Mobile GM5 Pro kullanıyorum. Telefonumun şarj soketi, ahize hoparlörü, mikrofonu ve şarj süresi ile ilgili ciddi problemleri mevcut. Bu sebeple tamir ettirmektense yeni bir telefon almayı planlıyorum. Telefonu daha çok internet, sosyal medya, uzak masaüstü bağlantısı kurma, müzik ve video, office ve yer yer hesap kitap işleri gibi temel ihtiyaçlar için kullanmaktayım. Oyun oynamıyorum. Ayrıca telefonlar ciddi anlamda pahalı olduğu için 1500-2500 TL civarında bir telefon aramaktayım. Bu kapsamda Performans/fiyat oranı yüksek telefon olarak ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 tamir ettirmek ne kadar tutar ve başarılı olur mu? eğer 500 liraya hepsini sıfırlayacaksan veya telefon ömrünü 12-18 ay uzatacaksa, tasarruflu olmak daha iyi belki de. 1500 lira androidde giriş fiyatı oldu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Pocophone F1, Mi A3 alabilirsin o fiyatlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 hiç tamirle uğraşma sürekli başka yerleri cortlar yaptırdıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 6. ve 10. dk arası senin fiyat aralığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Bu nasıl review'dir ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 review degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Xiaomi Redmi Note 7 (128 GB / 4 GB) Huawei Mate 20 Lite (Çift Hat) General Mobile 9 Pro Samsung A50 Samsung A70 * yukarıdakiler dışında performanslı başka hangi model var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 git garantisiz Xiaomi 9T falan al 2100'e satıyolla Onun dışında A50 2300 bandında yakalarsan alınabilir. Arkası plastik telefon da bu devirde benim içim sinmiyor. Kameraya önemliyse ilk 2sinden birini , pil önemliyse son 2sinden birini seç. Ama şurada en stabil telefon mate20 lite. P30 lite ile hala aynı işlemciyi kullanıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Xiaomi A3 al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 (düzenlendi) 10 dakika önce, GERGE dedi ki: Xiaomi A3 al işte. Hiç bir yerde bu telefonu görmemiştim. Özellikleri gayet iyi telefonun. Fiyatıda istediğim aralıkta kalıyor. Kullanıcı yorumlarını inceleyeceğim. Ekran kalitesi biraz eski sanki. Eylül 6, 2019 Bloodless tarafından düzenlendi YORUM EKLENMESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 (düzenlendi) xiaomi dukkani var istanbul'da git incele. Eylül 6, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 A3 speclere gore fiyat olarak cok yuksek, xiaominin telefonlari ciktiktan 1-2 ay sonra fiyat olarak baya dusuyor biraz beklemek lazim 2k altina iner. 4 senelik android one kullanicisi olarak a3 u baya merakla bekliyordum ama 720p ekran fiyat falan hayal kirikligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 26 dakika önce, Goering dedi ki: xiaomi dukkani var istanbul'da git incele. Çanakkalede yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 https://miuiturkiye.net/miui-turkiye-yerel-satis-noktalari/ canakkale gozukuyor + mediamarkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 A3'ün fiyatını düşünürken Android One olduğunu da düşünmek gerek. 286 ppi olması biraz düşük gelebilir ama oyun filan oynarken performansını epey arttırıyor. Android One ama güzel bir şey, o nedenle de düşünülebilir. Kulaklık girişi, aptX HD filan da iyi. NFC olmaması kötü ama. A50 iyi görünüyor ama Android 10'dan sonra güncelleme almaz. Android One iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 redmi note 7 alıp geciyorsun ya bi de realme 3 pro mu ne cıktı ona da bi bak şu 2si dışında 2k altına başka telefona bakılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 2700 civarına çıksak ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Mi 9T. Daha iyisi Snapdragon 845 ve 855 taşıyan üst modeller. Onlar için ama daha çıkman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Yeni süper vergilerden önce Pocophone F1 2500-3000 arasıydı, şimdi 4000'e yaklaşmış =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Haklısın ama mi9T yeni poco, yani f/p olarak. 2 sene önce olsa yüzüne bakmazdık şunların da, lanet olsun döviz. Ben şahsen bu fiyat bandında çok dolandım, çok inceleme izledim, gittim bizzat teşhirden aldım elledim. En sonunda ne yaptım? s10e aldım sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Çok çıkmışsın. Ancak fiyat/performans olarak benim de aklımı kurcalıyor s10e. Ancak telefona verilen bu kadar paraya da acımıyor değilim. Cidden döviz bizi mahvetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Biraz çıkıcaksan mi9T al çıkmicaksan mate20lite al. Gerge'nin dediği gibi, bekleyebilirsen A3'ün fiyatının düşmesini bekle iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 mi9T sipariş verdim. Yorumlarınız için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 (düzenlendi) Haydi hayırlı olsun, yüzünü güldürür inş. İzlenimlerini yazarsın Eylül 9, 2019 Dynun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar