Solozzo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Bir kaç konu beni çok rahatsız ediyor, sizin de fikirlerinizi merak ettim. Öncelikle maçları anlatan spikerler futbolcular hakkında neredeyse hiç bilgi vermiyorlar. Adam kimdir, geçtiğimiz sezon ne kadar gol attı, ne kadar asist yaptı, kaç maç ilk 11'de oynadı vs... Bu konuların hiçbirine girilmediği gibi ekranda da bu konularda hiçbir istatistik vs. verilmiyor. Bir diğer konu da maç grafik ekranları... İtalya Ligi ile birlikte en kötü grafik ekranları bizde bence. Hatta bu konuda bir yazı da yazdım geçtiğimiz günlerde, diğer liglerin grafik ekranları ile karşılaştırdım. (merak edenler için link) Bu konularda siz neler düşünüyorsunuz? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 DigiTürk döneminden beri aynı rezillik ( grafik ekran ) Defalarca şikayet ettim " Seneye " diyorlar O sene hic gelmedi.. Spiker olayı korkudan Rakip taraftar ya kızarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 1 saat önce, Solozzo dedi ki: Öncelikle maçları anlatan spikerler futbolcular hakkında neredeyse hiç bilgi vermiyorlar. Adam kimdir, geçtiğimiz sezon ne kadar gol attı, ne kadar asist yaptı, kaç maç ilk 11'de oynadı vs... Bu konuların hiçbirine girilmediği gibi ekranda da bu konularda hiçbir istatistik vs. verilmiyor. optacan tweet atarsa aynılarını okuyorlar sadece lel başka bir şey yaptıkları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 (düzenlendi) İki haftadır 4 büyüklerin maçlarını seyrediyorum, ilk defa bu mesajı attıktan sonra GS - Konya maçında sadece bir futbolcu için bilgi verildi. Bu kadar zor birşey değil ki bu yahu. 2003 yılında Murat Kosova ile röportaj yapmıştım, o zamanlar İngiltere Premier League maçlarını anlatmadan önce yaptığı hazırlığı ve hazırladığı Excel tablosunu göstermişti. Her maç için 3-4 saatlik bir çalışma yapıyordu ve Excel tablosunda futbolcuların en son ne zaman tuvalet yaptığına kadar bilgi vardı neredeyse! :) İnsanın yaptığı işe biraz saygısı olur yahu. Yanında bir tablet olsa ve hiç hazırlık yapmasan bile açıp bir bakarsın. Mesela Gökhan Gönül geçen sene 38 maç oynadı ve takımına 4 gol ve 4 asistlik katkı yaptı dersin. Grafik ekranlarına diyecek bir şey yok zaten, herhalde stajyer falan çalıştırıyorlar. Ya da kanalın sahibinin çok yakın bir arkadaşı! bedavaya falan yapıyor amatörce... :) Ağustos 25, 2019 Solozzo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 yeni pembişli tema da rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 mesela su anda chelsea vs r.madrid maçını kim anlatıyorsa aşırı zevksiz keyifsiz bir adam. nefret ettirdi maçı adamlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Aslinda yapicaklar mac sonuna doğru birkaç sorulu anket kumandadan cevabin secilebilecegi, işte spikerin anlatımı yeterli mivs seklinde bikac soruluk bisey, düşününce fena degil ama yapilmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 tüm ligleri saran grubu alsa güzel olur. Bein bitik ya. Ofsayt çizgileri bile paintle resmen. Var pozisyonları doğru düzgün gösterilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar