Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Selam ahali Yurtdışı dönüşü iki tane bu aletten getireceğim. Nebula Blue. İlgilenen var ise fiyatı 4.000 TL. Ankara'da elden teslim yapabilirim. Istanbul için de Havale sonrası elden teslim/kargo şeklinde yapabiliriz. Go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 pasaport kayıtlıdır diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 pasaport kaydını kim yaptırdıysa onun adına olan hatta çalışacak diye bişeyler dönüyordu, başlamadı mı o? Başlarsa telefon gg olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 ne zaman dönmüş olacaksın "tam olarak"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Kacakcilik var cimere yazdim insallah banlanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 pasaport kaydı 1500 tek başına, 800$ lık telefonu zararına getirmiyordur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Bildigim kadari ile 2. Telefonu gumrukten sokabiliyorsun ama tr icinde kullanilamiyor. IMEI numarasi alinip blocklaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 harbi mi ^^ dehşete düştüm resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Bu eski telefonlarin imei’sini kullanma olayi hala yapilabiliyor mu. Eger saplanamiyorsa Kayit etmem valla eski telefonumun imei’ni geciririm daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Güvenilir bir saticiya benziyor, 4000 lirayi hemen yolluyorum, telefonu hemen yollar umarim, olmazsa da dolar 7tl oldugunda geri alirim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 ben sordum kayitsizmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 iste bu kacakcilar yuzuden devletimiz cok sukur vergileri arttirip her turlu onemli aldi katma deger ile paramiz bosa gitmiyor arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 1 saat önce, neutrino dedi ki: Güvenilir bir saticiya benziyor, 4000 lirayi hemen yolluyorum, telefonu hemen yollar umarim, olmazsa da dolar 7tl oldugunda geri alirim herhalde. Kiyamam sana. Sen ve digerleri ne cok bekliyormussunuz lan baslik acayim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 35 dakika önce, dasaaa dedi ki: iste bu kacakcilar yuzuden devletimiz cok sukur vergileri arttirip her turlu onemli aldi katma deger ile paramiz bosa gitmiyor arkadaslar. Yasasin esekle tutun kacakciligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 dovlet onlara bahmiyi!!! olm adamlarin telefon kayida aldigi fiyatla hindistanda 2 kisi telefon sahibi oluyor. ne garip uygulamalar bunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Maalesef. Bu arada bir tanesi satildi. Bir tane kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 4 saat önce, Rotweiler dedi ki: Kiyamam sana. Sen ve digerleri ne cok bekliyormussunuz lan baslik acayim diye. Sasirtiyorsun insani gercekten, senin yaptiginin onda birini yapsam foruma girmeye yuzum olmaz benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Noldu ki? Bir dolandiricilik olayi fln mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 bir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 şurda iyi çarpılmıştık forumca dsdf sonra araştırdım amazon'da 3-5 dolar gibi bişiye bi çinli 3rd party kart satıyormuş. herkesi scamlemiş. rott'da bize oranın satıcı linkini vermek yerine, dropshipping gibi satmış işte. sonra iyice rezillik çıktı. rott'dan elden alışveriş dışı bişi alınmaz, alınırken de 10 kere kontrol edilir. kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Oy fena olmuş bu, gordugum iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 gold'un da ekran karti konusu vardi sanki, bulursa koyar okuruz dsf 30 dakika önce, goldbären dedi ki: bir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Simdi hatirladim,sdcardi altin kutusunda geri yollamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar