pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 selam, ayağımda 3 yerde nasır vardı. nasır bandı yapıştırdım, şimdi mor halka halinde duruyorlar. koparıp almak gerekiyor o kısımları ama çok acıyor, ne yapmak lazım :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 doktora gitmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 selam sana hiçbir yardımım dokunmayacak saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 ahaha sonu cok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 kaç gün durdu bantlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 bant olsa duramazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 1 saat önce, pontipati dedi ki: selam, ayağımda 3 yerde nasır vardı. nasır bandı yapıştırdım, şimdi mor halka halinde duruyorlar. koparıp almak gerekiyor o kısımları ama çok acıyor, ne yapmak lazım :l MAN UP BRO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Bir kerede çekip cikarican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 cok sikintili surecler yasayacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paticik ayakkabi topigindeki ayakkabilardan giymeyi birakirsan nasir falan olmaz ayaginda. Nasir ilkel insan isi tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 bant deriyi öldürünceye kadar beklicen ondan sonra nasırı sökeceksin, ama bildiğim kadarıyla nasır tekrardan çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 19 saat önce, dreagloth dedi ki: kaç gün durdu bantlar? mesajım kaybolmuş garip. 2.5 gün durmuştu. parmağımın yanında vardı bi tane, deriyi tırnağımla çektim, çok kolay çıktı. ayağımın altındakiler için acıyan noktalar etrafında deriyi biraz soydum. sonra beyaz noktacık şeklinde nasır olduğunu düşündüğüm "şeyler" buldum... onları koparabildiğim kadar kopardım. ayağımın üstüne tam basamıyorum hala, acıyorlar. bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Nasirin kendi kendine gecmesi gerekmiyor mu? Tenis oynarken, gitar calarken ellerimde olurdu hep nasir, ama birakinca gecti pammuk gibi simdi ellerim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 8 dakika önce, pontipati dedi ki: mesajım kaybolmuş garip. 2.5 gün durmuştu. parmağımın yanında vardı bi tane, deriyi tırnağımla çektim, çok kolay çıktı. ayağımın altındakiler için acıyan noktalar etrafında deriyi biraz soydum. sonra beyaz noktacık şeklinde nasır olduğunu düşündüğüm "şeyler" buldum... onları koparabildiğim kadar kopardım. ayağımın üstüne tam basamıyorum hala, acıyorlar. bakalım... tekrar nasir bandi uygulayabilirsin ayni bolgeye, gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 doktora gitmeden uygulamayin boyle kafaniza gore baya ciddi hastalik olabilir. bantla cikacak kadar ufaksa agrimamasi lazimdi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 9 saat önce, sacrolash dedi ki: doktora gitmeden uygulamayin boyle kafaniza gore baya ciddi hastalik olabilir. bantla cikacak kadar ufaksa agrimamasi lazimdi hatta abi doktora gittim o dedi zaten nasır bandı al yapıştır, süre dolunca çek çıkar diye. bilsem böyle olacağını alın bir şekilde lanet olsun derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 nasir bandi takmak icin doktor supervision i mi lazim cidden nasir bandi takan herkes once doktora gitse hastanenin kapisindan giremeyiz bu kadar pirenses olmayin biraz kendi gobenizi kendiniz kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar