µh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Başlığı var mı diye baktım ama göremedim. Single player, uzayda mevzu var temalı oyun. Factionlar, sistemler, kökten dinciler, korsanlar, eroin-alkol kaçakçılığı, gemi modlama, savaş şeklinde gidiyor. Bir bakmaya değer bence: Bu arada 9 yıldır falan uğüraşıyorlarmış hala release olmamış anladığım kadarıyla asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 (düzenlendi) 1000 saat gömülecek bi oyuna benziyo. müthişmiş ama yiyeceği zaman korkutuyo dsdf Ağustos 3, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 açıklamada dl linki var. video sonunda da kendi cd keyini yazmış. dev de eyvallah çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Hey hey people, Sseth here... Rebel Galaxy'nin cakmasi oldugu oyun buymus iste, alip oynayacagim ben valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Millet biraz hırpalasın bakalım sonra bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Oynamistim bir ara bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Sseth yine yapti yapacagini ya dun izler izlemez asiri hypelandim, ki cok sevdigim bi tarz degil normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 sorularim var: - solo (ship) ile "reliable" oynamanin bir mumkunati var mi? - daha hizli survey etmenin bir yolu var mi? mesela tum sisteme preliminary survey atan bir ability var. fakat ondaki bilgilerin koloni bazinda faydasi yok. veya survey data almak gibi bir sey. - hazard dusuk mekan bulma sansi ne kadar dusuk? - simdiye kadar gezdigim yerlerde hic faction base bulamadim. uzak yerlerde nasil pit stop yapiyoruz? - quality of life modu ne var? mesela mouse over yapip f1'e basmadan trade bilgilerini gorebilmek guzel olurdu. debris boyutlari minnacik olmasa iyi olurdu. fleet kastirtip basit komutlari bile command point'e baglamanin, sonra da onu karakter gelisimi ardina saklamanin manasini cozemedim. pek olmamis o... flux sistemi iyi dusunulmus. sinyal, burn gibi sistemler de fantaziyi oynanisa iyi aktarmis. gemi fit'lemek tam keyif. yalniz cogu mod puan miktari olarak tuzak. vent ve capacitor ile ayni pool olmalari limitlemis. sandbox gibi sandbox oyun. gimmick degil hakikaten dinamik oyun dunyasi kovalanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Bitsin bakarız. Yarım oyunlardan gına geldi. Ama umut vaad ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 versiyon 0.9.1 gibi bir sey hani pek yarim oyunlugu kalmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar