paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Selam dün şehirler arası yolda asfalt döküyorlardı yolculuk sırasında arabanın yanına ve arkasına komple zift sıçradı. Gidip temizlemeye para bayılmak istemedim, internette çözüm olarak mazot gaz yağı ve tereyağı var deneyen var mı daha önceden herhangi birini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 tereyagi surersen gelir ve arabani yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Hemen ilk benzinlikte mazotla silmen gerekiyordu,bu kadar sure gectikten sonra olur mu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Mazot çıkartıyor, benim yıkamacı da çıkartıyor sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Selam, Bir yapı markete girip hazır temizleyicilerden al. Mazotun çözme hızı havaş kalabilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 wd40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 (düzenlendi) Kerosen bulabilirsen en güzel temizleyen kerosen. Hatta buldum, bunlardan birini alıp mümkünse gazlı bez gibi bol gözenekli ve emici bir beze yedirip ovalayarak çıkarman lazım. Zift ve mıcır karışık yapıştı ise önce mıcırları yüzeyden almaya çalış yoksa hayvan gibi çizebilirsin arabayı. https://www.hepsiburada.com/gaz-yagi-5lt-boya-koruma-zift-recine-cikarici-moto-zincir-temizleme-p-HBV000005EJ17 https://www.hepsiburada.com/tupras-gaz-yagi-1-litre-saf-urun-seyreltilmemis-p-HBV00000GKTF8 Ağustos 2, 2019 Holy tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar