Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Bu sene hobi sayılabilecek bir amaçla tekrar sınava girdim, amacım da tarih İstanbul Üniversitesi Tarih İkinci Öğretimdi. Her yerde bölüm ile ilgili bilgi var (tarih bölümünün sayfasında bile) ama tercih yaparken listede bulamıyorum. Ayrı bir usulü falan mı var yoksa bölümü kaldırıp siteden kaldırmayı mı unutmuşlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 belki bu sene öğrenci almıyorlardır. bölümün sekreterliğini falan arayıp öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 kodunu bulmaya çalış ösym tercih katalogtan bende yazacağım bölümleri öyle buldum ismen çıkmıyor kodu yazınca çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 https://www.osym.gov.tr/TR,16858/2019-yuksekogretim-programlari-ve-kontenjanlari-kilavuzu.html şu tabloları indir oradan kodunu bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 bende bi soru sorayım sınav puanları ve başarı sıraları mı yerleştirme puanları ve başarı sıralarına bakarak mı yerleşim yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 aynı bölümleri yazanların yerleştirme puanlarına göre sıralanıyor işte. puanlar aynıysa başka kriterler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 İstanbul Üniversitesi Tarih ikinci öğretim 2 senedir yokmuş. Sitelerine güvenme hatası yapmış oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 İÖ olarka hukuk ve ilahiyat varmış. İmam ol bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 hobi olarak aslında açık öğretim okuyabilirsiniz ya. sınavsız giriş hakkı var. sınavları basit kitapları beleş. derse gitme derdi yok. diploma diplomadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 nasıl sınavsız giriş hakkı var ? ikinci üni. sınavsız ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 (düzenlendi) bir üniversiteye kaydın varsa veya mezunsan açıköğretime sınavsız giriyorsun işte. ikinci üniversite olarak. Temmuz 23, 2019 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 tamam öyle de direk okununca sanki girebiliyorsun gibi anladım da : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 açık öğretime başvuruyu nasıl yapıyoruz peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 (düzenlendi) direk kodları yazarak tutarsa da bürolarına gidiyorsun hangi şehirde isen Temmuz 23, 2019 Llama tarafından düzenlendi ha ikinci üni. mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 ikinci uniye ben de baslicaktim, denklikle ugrasmaya usendim =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 bu ikinci üni'deki tek sıkıntı kayıt. internetten kaydı yaptıktan sonra fiziki olarak bir büroya gidip kaydı tamamlaman lazım. o günlerde de hayvani yoğunluk olduğundan sistemleri çöküyor perişanlık oluyor falan. şu işi bir çözseler çok tatlı sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Öğrenci İstanbulkart ve öğrenci kartı veriyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 teşekkürler valla ön kayıt yaptırdım şimdi büro eziyetini çekeceğiz anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Eylül gibi oluyor ikinci üniversite kayıtları. Öğrenci kartı için mantıklı duruyor ama bir yandan da ters geliyor 2 lira sinema, opera daha az gelecek, İstanbulkart öğrenci olacak diye almak. Bilemedim. İşeme yarayacak bir bölüm varmı diye bakayım ben. Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi oluru var gibi duruyor aslında. Lojistik alanında işler geldiğinde genelde kitap karıştırıyorum hala, eksiklerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 İstanbulkart bile tek başına yeterli. Tarih için kayıt yaptım zaten rahat rahat okurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Şimdi kayıt oluyor mu? Sınava filan girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 onkayit var simdi, sinav zaten yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Bulamadım ben İÜ sitesinde. Nerede ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar