yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 (düzenlendi) Bandai Namco'nun duyurduğu yeni mmoarpg. Baya güzel duruyor. https://blue-protocol.com/ Temmuz 15, 2019 yazuach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 2-3 yıl sonra batıya gelecekse istediği kadar güzel olsun önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 JJ Abrams ve Michael Bay sanirim animeleri falan ve bu tarz cekik oyunlarini cok seviyordur. Bu kadar lens flare ve patlama insan gozune zararli abi. Oynarken sunlardan takmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 iyi görünüyor ama mmo'lardan kaçınıyorum olabildiğince artık. oyun yerine sosyal sorumluluk haline dönüşüyor oyun grupla/guildle oynanırsa er-geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Pazar gunu seni raid'de goremedim Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 işte oyunu öyle değil de sevdiğim sürece oynayıp, sonra bırakabilmek istiyorum. "falancalar bekler/bana ihtiyaçları var" bir oyunda en çok düşünmek istemediğim şey haline geldi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Alpha gameplay videosu vardı bi kaç tanede buraya koyamadan kaldırmışlar nda yüzünden. İzlediğim ve duyduklarıma göre baya hoşuma gitti. Uzun sürmese bari batıya gelmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 once alphadan ciksin, yayinlansin, sonra buglardan temizlensin, ilk expasionu gorsun, ardindan ingilizceye vb dillere cevrilsin, rusyadan once buralara gelirse oynarsin(iz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Blue Protocol does not yet have a release date, and it's still unclear whether the game will be available worldwide. It is currently confirmed for PC only, and a Japan-only Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 https://gematsu.com/2019/07/blue-protocol-closed-alpha-gameplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 ^ Eh gameplay hayal kırıklığı oldu biraz benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 MMO-lite'mış zaten. tales, SOA, xenoblade gibi hublar varmış. gameplay falan mobile portlanabilsin diye herhalde çok basit ve boring olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 EU/US serverları içinde işe alımları başlatmışlar. Batıya geliyor kesin olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 bunu da bekliyorum, gameplay videolarından ffo kokusu aldım. normal bildiğimiz mmo gibi. karakter filan bile yaratılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Ee patinin kaynaklari saglam olur ne durumda su an bilen vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar