razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 (düzenlendi) Ses kartına ihtiyacım kalmadığı için tüm kutu içeriği ile birlikte satışa çıkartıyorum. Üründe bir problem veya deformasyon yok, temiz sıfır gibi kutusunda. Faturası ve TR garantisi var. 2018 Ocak ayında satın alındı. Gaming için alınabilecek en üst klasmandı ben aldığımda. Ses kartına 1k verecek audiophile'lere satmayı amaçlıyorum https://www.asus.com/us/Sound-Cards/STRIX-RAID-DLX/ Temmuz 14, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Srf janjanindan dolayi kasaya takmalik bu. artifact gibi urun. Satilamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 asus strix ürünlerin hepsi öyle ya, maximus mb üzerinde takmıştım ben baya afilli gidiyolar. masa üstü kontrolcüsü de güzel baya, hdmi ile taşıyor sesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Hacım bunu ne ile kullanıyordun?yani ne ile kullanırsan kullan hakkını veremez gibi bu aletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Edifier ses sistemi var stüdyo tipi, bi de 7.1 Manowar. Hakkını vermiş midir bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 vermemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 (düzenlendi) git lambalı amp al bu nedir ya Temmuz 17, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 de_dust'ta ses kasmalık kart olm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 mining yaparsınız olm alsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 1k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 odyofil adam asus ğaminğ ürün almaz zaten, alan da odyofil değildir, kendini ele verdin gökhan.., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 ben değlim olm işte o yüzden hakkını verecek adama gitsin diye uğraşıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar