Norak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 nereye acsam bilemedim lol boyle bir KS var: Kickstarter ozetle online olarak interaktif tabletop oynama sistemi, binalar buyuler minyaturler vs hersey var: roadmap: https://trello.com/b/oaBvFslQ/talespire-roadmap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 (düzenlendi) roll20 den farkı ne? ne artısı var? herhangi bir IP ile anlaşmaları var mı? Temmuz 9, 2019 BonePART tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Roll20'yi de bilmiyordum ama ilk gözüme çarpan fark grafikler oldu be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 https://store.steampowered.com/app/720620/TaleSpire/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Şöyle bir baktım tam boş adam işi. İleride efsane senaryolar cıkar oynarız ,refund ettim şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Güzel görünüyor ama vakit yok buna. Ama güzel öyküler hazırladım, şu pandemi bitsin Pati'den isteyen varsa başlayalım toplanıp. Özledim oynamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 Şunla kasacağına level designer olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 grafikler çok hoş gözüküyor. saldırı animasyonu felan yok herhalde ama o da bilinçli tercih olmuş anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar