Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 (düzenlendi) 58 dakika önce, barbu dedi ki: Araplar para aklıyordur o transferlerde. This. Bonservislerden de pay alıyorlarmış. Oyuncunun atıyorum 12 aylık maaşının 5 tanesi ile Arapların uluslar arası şirketlerine yatırım yapması, alışveriş yapması veya bağışlamasını istiyorlarmış vs... Bonservis verdikleri kulüplerden de benzer şeyler yaptırtıyorlarmış. Suudi Arabistan'da izinsiz şekilde yurtdışına para çıkarmaları belirli miktar üstünde yasakmış. O izni alamayan ne kadar zengin varsa spor kulüpleri üzerinden para çıkartıyorlarmış. Geçen Suudi hükümeti vurgun yaptı işte bayağı bi adamı sınır dışı etti. Garry ve Diagne'nin menajeri de bunların Arabistan'daki en güçlü isimlerinden, herifin transferleri kesildi. FB ve GS'nin Arap kapısı kapandı şimdilik yani. Çok güzel yakalamışlar zamanında. 15'e adam satıp 5'ini sen kendi kasana bile koysan onu FFP'ye 15 olarak yazdırıyorsun. Sonra kredi çekip, oyuncu alıp patlıyorsun ekonomik olarak falan ama orası farklı olay sadfs Tekrar içeri girecek bi yol bulamazsa öyle zor durumda adam satma devri bitiyor asdf Temmuz 12, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Badou Ndiaye https://www.transfermarkt.com.tr/badou-ndiaye/profil/spieler/211325 Hmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 GS ne zaman 15'e adam satmis arabistana??? sattigimiz adamlar rodrigez ve gomis, birisi gol krali onu da 6'ya satmisiz hakkaten gelir kapimiz kapandi, ne guzel 5'e aldigimiz adamlari gol krali yapip 6'ya satarak baya bir para akliyorduk ulke cari acigini da kapatiyorduk bir miktar. bu ulkede bunun tek bir ornegi vardir, 34 yasinda kariyeri bitmis adami 17 milyona satip ertesi sene bedavaya kiralayan Galatasaray miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 @sardalya bahsettiğin adam şu an 33 yaşında ama, arada kalk yürü kaynağına kan gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 formalar 249 tl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 39 euro aslında çok pahalı değil ama biz fakiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Yeni formalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 beni baydı bu forma mevzusu her yıl neden yeni forma yaptırıyor takımlar onu da anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Satmak için olabilir tabii ki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 hiç kendi takımımın formasını almadığımdan bana saçma geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Sari lacivert giysiye para mi verilir mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 çubuklu tırt. diğerleri güzel çünkü sade. mavi olan en güzel ama yakası V yaka gibi olmasaymış daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 bu adidas'tan kurtarmamız lazım kendimizi. gerçi vizyon başkan dün akşam adidasın global olayından çıkıcaz seneye, formayı da şimdiden tasarlıyoruz falan dedi. formalara gelince hepsi tırt, hiç birini beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 o iş çok zor, olay sadece forma değil o anlaşmalarda ama globalde zaten kaç forma satıyor vs... bakmışlardır değmez derse içeride bir şeyler deneyebilirler ama 2-3 sene içinde tekrar birilerini ararlar maks. yoksa forma satışından %20-25 falan anca alıyor kulüpler pay. ama işte malzeme tedariği vs. derken çok daha farklı boyutu var işinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 adidas global nasıl bişey bilmiyorum okumadım ne yalan söyleyeyim. bize özel müşteri muamelesi yapsınlar, herkese çaktıları standart tasarımları bize de vermesinler yeter. bıktık ya çirkin çirkin şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 niye abi, ne ozelliginiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 özelliğimiz olmasına gerek yok, öyle olsun istiyoruz. en azından ben istiyorum. adidas tasarımları leş çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 yahu seneye baska forma gelecek ne önemi var 10-11 forması nasıldı ya da 14-15 forması neydi desem bilemeyecekler forma yok globalmış değilmiş, ne farkeder mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 yeni çubukluyu da sevdim ben ali koçun üstünde güzel durmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 6 saat önce, Borlach dedi ki: adidas global nasıl bişey bilmiyorum okumadım ne yalan söyleyeyim. seni farklı statüye alıyor, ayrı bir katalog kullanıp oradan modeller seçip takımlara özel güzel şeyler kullandırtabiliyor. BJK formaları son 3 senedir bayağı iyiydi mesela bu sayede. O kategoride olduğunda da formaların dünyanın her yerinde adidas aracılığı ile satışa sunuluyor. Yurt dışı pazarına açılmak istiyorsan adidas ve nike ile çalışmak zorundasın bu yüzden. puma şimdi ailenin elinden çıkıp yönetim kuruluna kaldı. yeni elemanlarda artık sonunda kurumsallaşmaya yatırım yapıyor. 3. büyük tedarikçi olarak piyasaya girdiler deli gibi para akıtıyorlar. aklı olan takımlar şimdi puma'ya gidip bir nevi yatırımcılarından oluyorlar. puma'da şuan ne isteseler yapıyor bir nevi. bizimkiler biraz hayalperest olmasa aslında gidip puma'ya bi görüşelim deseler. BJK mesela çok rahat girerdi Puma ile anlaşmaya da adidas daha basit ve kolay gelmiştir. bir de forma değil olay gerçi, malzeme tedariğinde puma adidas ve nike'ın yanına yaklaşamaz cidden. antreman ürünleri bile başlı başına büyük kalem harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 elifi vermişiz napoliye, geçen sezon çok iyi görünmemişti, napoli de gelişir umarım sonraki satıştan pay alacakmışız :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 şu fenerin oyuncu parası açıklamama olayı cidden çok garip geliyor bana ya. böyle dedikoduları da önlemiş olursun aslında ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Bu doğruysa senelik maliyeti 7.5 milyon euro oluyor. Bir nevi kiralık adı altında adamı bonservis ile almış oluyorsun. 2 taksitle almak gibi ama işte 5 milyon euro maaşı vardı orada onu tamamen ödemeyi kabul etmek yani, garip kulüp bu haldeyken. Şeffaflık işte, aynı boku 2 senedir BJK'de yiyor. açıkla KAP'a zaten daha da rezil olamazsın ödemeler konusunda. GS'de saçma sapan dağıtıyor parayı ama patır patır açıklıyor. O sayede çıkıp taraftar Fernando'ya ne kadar saçma sapan bi para ödediklerini kendileri görüp, gitmesine ses çıkarmak yerine övgü dizebiliyor vs... Taraftardan kendi yapısını, işleyişini saklayan herkesin arka planda kulübü sikme girişimi vardır hiç kusura bakmayın. Bunu BJK içinde diyorum 2 senedir FB çok daha uzun süredir yapıyor. Bu yapılara hiçbir şekilde güven olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar