Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 triallar endgame content olarak geldi, shrinelardan bahsetmiyorsak daha dokunma yani en az 1-2 divine beast kurtarmadan switch satin aldiricak iki oyun tartismasiz BOTW ve Three Houses, kalite ve polish akiyor ikisindende. xenus sende cocukluk yapma, diskorta gel epicleri savun gene weeb populasyonu canli kalmali orada yoksa normieler lakluk ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Super Mario Maker 2 de doğrudan o oyunların arasına girer. En çok playtime benim ama Into the Breach'de oldu sanırım Switch aldığımdan beri geçen iki ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Ben izne cikicam sanirim sunu doyasiya oynamak icin. Kac gun vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 @Laurelin gelicem ya. az kafa dinliyorum. DCUO gelmiş sviçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 1 saat önce, cicibeybe dedi ki: Ben izne cikicam sanirim sunu doyasiya oynamak icin. Kac gun vereyim? zeldami fire emblemmi? zelda ise 2 hafta filan, gerci FE de birden cok route oynarsan 200 saat filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 2 hafta mi, veah. Zeldayi soruyordum, fire emblem yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 zelda baya iyi tvye takıyorum gece 2-3 oluyor kaç aydir uyku düzeni kalmadi işyerinde baya dragon quest oynamaya basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 ya zelda biraz nasil oynadigina bagli, kendi temponda izin almadanda oyniyabilirsin. cok lineer bir oyun degil, tutorial zone dan cikip 3 kalp ile oyunu bitirenler var ideal 10 kalp toplamak spoiler vermiyim, 4 beasti salmak ve sonra final dungeona gitmek iste. ama oyun kisitlamiyor seni, istedigin gibi oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 her yaşı her çiçeği toplayan bi manyak oldugum için bitmiyor hoarder gibi oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 (düzenlendi) nintendo pls overclocklayınca stutterın gitmesi. kendi cihazlarını bottlenecklemiş adamlar. /facepalm Ağustos 12, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Bugun geliyo Switch. Sirf Zelda ve Fire Emblem icin aldim diyebilirim. Tum sayfalari okumaya usendim. Bu ikisi haricinde must-have neler yardimci olursaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Strategy seviyorsan Switch Exclusive olarak Mario+Rabbids Kingdom Battle mükemmele yakın bir oyun. DLC'ler de çok iyi. Sonra başka platformda oynamadıysan Into the Breach çok iyi gidiyor portatif. Platform seviyorsan öncelikli olarak Super Mario Maker 2 al derim. Metroidvania olarak başka yerde oynamadıysan da Hollow Knight al. Iconoclasts ve Celeste de çok iyiler. Yarış olarak Mario Kart 8 tabii. VN okumadıysan hiç Clannad ve WILL: A Wonderful World var. İkisi de çok iyi. Puzzle olarak Boxboy var. JRPG olarak Dragon Quest çıkıyor önümüzdeki ay. Onu bekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 55 dakika önce, BloodBane dedi ki: Bugun geliyo Switch. Sirf Zelda ve Fire Emblem icin aldim diyebilirim. Tum sayfalari okumaya usendim. Bu ikisi haricinde must-have neler yardimci olursaniz sevinirim. Switch ilanim vardi Zelda'li falan tam takim, umarim daha iyi fiyata almissindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 kavga seviyosan da smash. dragon quest builders 2'yi de baya sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 (düzenlendi) ha bi de mua3 Ağustos 13, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 smash de mutlaka alinmasi gereken bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 2 saat önce, GERGE dedi ki: Hollow Knight bunu alıyosan (ve aynı şekilde başka bi yerde oynamadıysan) dead cells'i de al. alakaları yok ama kardeş oyun onlar benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 dc online uni beleş onu da indirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Soylenenlerin tamamina goz aticam. Ilk konsol/handheld deneyimim, simdiye kadar hep PC gittim. Ondan dolayi sanirim her turden iyi ornekleri deneyip sonrasinda belirli turlere yogunlasmak lazim. 5 saat önce, deadwoll dedi ki: Switch ilanim vardi Zelda'li falan tam takim, umarim daha iyi fiyata almissindir Ilani gordum ama yurtdisinda yasiyorum ondan almam mumkun degildi zaten, en azindan yakin zamanda. TL olarak 1700 lira gibi bir fiyata denk geliyor, tabi herhangi bir aksesuar yada oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 ortalama kac para simdi bunun oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Ayrica aksesuar olarakta onerilere acigim. Kullanisli gordugunuz hersey olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Yurdisindaysan iyi. Eger handheld oynayacaksan silikon joycon destekleri var onlardan al. TV'ye baglayacaksan da gamepad, pro controller iyi bayagi. Ben smash icin gamecube gamepad aldiydim, onlar da guzel ama rumble, motion sensor vs. yok. Bunlar haricinde kesinlikle ekran koruyucu, hardcase ve 64 ya da 128gb sd card almalisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 9 dakika önce, nutella yerim dedi ki: ortalama kac para simdi bunun oyunları 60 dolares aaa olanlar, arada indirime giriyorlar. Fiziksel kopya istersen Ingiltere'den 300 350 liraya geliyor kapiya kadar. Fiyatlar yuksek ama ozellikle nintendo'nun kendi title'lari bayagi uzun soluklu ve yeniden oynanabilir. Bu arada aleti satmaya calisiyorum bir yandan, bir yandan da super mario maker 2'yi kesiyorum. Evde degilsem elimden dusmuyor, evdeysem yuzune bakmiyorum, oyle arada deredeyim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Sırf PC oynadıysan PC'de bulamayacağın ya da aynı kalitede olmayan bir türümüz var. SRPG oyna, Fire Emblem en iyi örneklerinden zaten ki almışsın. Valkyria Chronicles da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar