Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 vay adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 cfwli switch varsa upscaled oynanabiliyormuş pc'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Cfw'ye ne gerek var? Emulator bu. Rom indirip oynuyorsun işte, korsan. Burada gösterdiği kadar değil ama, çoğu oyun iyi çalışmıyor. Sonuç olarak gerçi Tegra X1 var alette yani, belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 ya lazım falan yazmışlar commentlerde. ben de switch yok. iyimiş diye paylaştım ama kaldır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Emulation yasadışı değil, rom indirmek yasa dışı. Rom linki vermeyin. Nereden bulunacağını söylemeyin. Shop4tr'den Fire Emblem'i söyledim bu arada. Haberdar ederim gelişmelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 turkiye de ceza alan var mi p2p downloaddan pek yasak gibi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Yasak ceza alan olup olmadığına göre belirlenmiyor, mevzuata göre belirleniyor. Koyanı bir süre banlarım yani, açıkça söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 gkakdksj ceza alan sen olursun işte koyarsan, GERGE var burda kapı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 11 saat önce, GERGE dedi ki: Nereden bulunacağını söylemeyin. Link paylasmazsin da sunu soylemekte ne var allah askina. Bu programdan , bu siteden bulursun dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Pirensip meselesi... Forum ben esegimde yaziyor ornegin.. kurallar prensipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 çok iyi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 dün bi 2-3 saat oynadım, özlediğim bam güm mua tadını yakalamışlar. füry'nin seslendirmeyi beğenmedim bi, mothafucka'nın zencilik seviyesi daha yüksek hali bi atanamamış slj sesi bulmuşlar. ama imdb'den baktım, farklı prodüksüyonlarda aynı karakterleri seslendirmiş baya insan var, yapımcı farklı olsa da spidey'in sesi aynı vs vs. bi de yalandan online'ı denedim bi, smm2'nin aksine doğru düzgün akıyordu ama tek oyun attım 5dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 (düzenlendi) he bi de bunun çıkacağını "sviç'e portlamıyeler mi bu mua oyunlarını yea olsa ne güzel giderdi" diye araştırırken öğrenmiştim, öyle de bi güzel denk gelip sevindirmişdi <3 Temmuz 19, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 ciktigini sayende ogrenmis oldum, downloading. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 benim gibi yamyamlayıp preorder bassaydın dün gece dakikaları sayıp hypeblaster-3000'lerle girecektiin halbuki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Kamerayi kontrolleri karmasayi falan begenmedim. D3 ile kiyasliyorum tabiiki ama bu harala gurele karman corman geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 3 saat falan oğlanla co-op oynadım. oğlanın not 10/10 benim için de beklediğimden iyi çıktı. h&s manyağı olduğumdan çöp olsa iyi ya çeken biriyim gerçi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Bende öyleyim severim turu de bu fazla karambol geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 (düzenlendi) biraz fazla ışık var evet. bi yerden sonra rave'e dönüyor ortalık. gerçi süper kahraman oyununda ışık çıkmayacak da nerde çıkacak. Temmuz 19, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 https://kotaku.com/joy-con-drift-is-becoming-a-real-problem-on-the-switch-1836417809 https://www.nintendolife.com/news/2019/07/us_law_firm_opens_switch_joy-con_drift_class_action_investigation joy-con'da sıkıntı mı varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 (düzenlendi) drift problemi ezelden beri var evet. dünyanın en saçma işi. millet ya çinden tamir kiti alıp yapıyor ya da wd40 falan sıkıyor adsf. hadi ilk üretimlerde oldu ama halen satılan conlarda da bu problem var dasfas. Temmuz 19, 2019 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Daha çok oynarım diye almıştım (endless mario!) ama Super Mario Maker 2’nin course yapma modu çok sardı. İlk bölüm üzerinde çalışıyorum hala bitince paylaşırım. Alanlar kimler oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 benle laurelin bildiğim kadarırla :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar