Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Switch

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Cfw'ye ne gerek var? Emulator bu. Rom indirip oynuyorsun işte, korsan.

Burada gösterdiği kadar değil ama, çoğu oyun iyi çalışmıyor. Sonuç olarak gerçi Tegra X1 var alette yani, belliydi.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Emulation yasadışı değil, rom indirmek yasa dışı. Rom linki vermeyin. Nereden bulunacağını söylemeyin.

Shop4tr'den Fire Emblem'i söyledim bu arada. Haberdar ederim gelişmelerden.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Yasak ceza alan olup olmadığına göre belirlenmiyor, mevzuata göre belirleniyor. Koyanı bir süre banlarım yani, açıkça söyleyeyim.

Mesaj tarihi:

dün bi 2-3 saat oynadım, özlediğim bam güm mua tadını yakalamışlar. füry'nin seslendirmeyi beğenmedim bi, mothafucka'nın zencilik seviyesi daha yüksek hali bi atanamamış slj sesi bulmuşlar. ama imdb'den baktım, farklı prodüksüyonlarda aynı karakterleri seslendirmiş baya insan var, yapımcı farklı olsa da spidey'in sesi aynı vs vs. bi de yalandan online'ı denedim bi, smm2'nin aksine doğru düzgün akıyordu ama tek oyun attım 5dk.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

he bi de bunun çıkacağını "sviç'e portlamıyeler mi bu mua oyunlarını yea olsa ne güzel giderdi" diye araştırırken öğrenmiştim, öyle de bi güzel denk gelip sevindirmişdi <3

Cokomantis tarafından düzenlendi

biraz fazla ışık var evet. bi yerden sonra rave'e dönüyor ortalık. gerçi süper kahraman oyununda ışık çıkmayacak da nerde çıkacak.

Cokomantis tarafından düzenlendi

drift problemi ezelden beri var evet. dünyanın en saçma işi.

millet ya çinden tamir kiti alıp yapıyor ya da wd40 falan sıkıyor adsf. hadi ilk üretimlerde oldu ama halen satılan conlarda da bu problem var dasfas. 

pattisliborek tarafından düzenlendi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Daha çok oynarım diye almıştım (endless mario!) ama Super Mario Maker 2’nin course yapma modu çok sardı. İlk bölüm üzerinde çalışıyorum hala bitince paylaşırım. 

Alanlar kimler oyunu?

• Yeni Oluştur...