sardalya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 (düzenlendi) chrome alternatifi var mi, docker pycharm calismasina ragmen arka planda bunlardan daha cok pil yiyor bir de the great suspender var, bunsuz zaten kullanilmaz oluyor Ekim 7, 2019 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Bir uygulamadan diğerine geçince otomatik Command + H yaptıran bir eklenti var mı? Mesela atıyorum Firefox kullanırken WhatsApp'ı açtım cevapladım. Firefox'a geri dönünce WhatsApp'ı gizlesin. Terminal'den tek tek uygulama bazında kod yazarak yapılabiliyormuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 (düzenlendi) Ben sık kullandığım her uygulamayı full screen kullanıp, farklı space'ler arası geçişlerle yönetiyorum o işi. WhatsApp mesaj - sağa üç parmak kaydır cevapla sola üç parmak kaydır devam et. Browser olarak da pil ömrü önemliyse mecbur Safari kullanacaksın. Bi tek o optimize gördüğüm kadarıyla. Ekim 8, 2019 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 ben tam gecemedim suna bi turlu ya touchpad finger kisayollari hep unutuyorum.klavyeli ipad olarak devam ediyor hayatina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Mac'te ses ile ilgili garip bir sorun yaşıyorum. Bazen bilgisayarı sleep'e alıp açtıktan sonra ses hiç çalışmıyor, restart yapınca düzeliyordu. 1 haftadır uygulamalar üzerinden gelen seslerde bir sorun yok ama sistem seslerini duyamıyorum. Mesela Siri'ye tıklayınca gelen ses, mail bidirim sesi veya ses açıp/kısarken gelen tıklama seslerini duyamıyorum. Ne yapmak lazım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 İlk cümlendeki sorun bende de oluyor bazen. Pek bakınmadım ama Catalina ile geçer mi acaba diye düşünüyorum. Bu arada geçtiniz mi yeni OS'a? Görüşler nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Sorunu Catalina'da yaşıyorum, çıkar çıkmaz genelde güncelliyorum. Kullandığın 32 bit uygulamalar varsa onlar artık çalışmıyor. Pil konusunda şikayet yazanlar olmuş ama pek bi fark hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 catalina benim için tren kazası şu an. fortivpn falan patlak, parallels yaşıyor allahtan da oraya yükleyip yürüyebiliyorum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 2-3 ay sonra geçicem gibi. 15.2 çıksın bi önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Ben geçmedim henüz, çok buggy diyorlar. Biraz daha otursun öyle geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. Gerçi sınırlı sayıda program kullanıyorum ben. Hepsi de 64bit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 bir iki sorum var iosta her yeni surumde sifirdan kurulum yapiyorum, adimlar soyle: -yedek al bilgisayara icloud degil -yine itunestan restore cek, hersey silincek uyarisi versin -hersey silinsin islem baslasin, setup yaparken itunesa bagliyken itunes uzerinden direk soruyor yaten yedekten yukleyim mi diye -30 dkda tum ayarlar geri gelmis vetertemiz ios. aynisini macos icin de yapabiliyor muyum? herhangi harddiske yeden alip asil diski silsek, ustune temiz catalina yukleyip, ayarlari ve datalari mojave haline getirebilir miyim? diskteki yedekten geri yukleme nasil oluyor macosta? yani ben yedek alip, yedekten yuklesem surum yukselicek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Catalina'ya geçtiniz mi safe midir geçiş beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 10.15.4'ten memnunum. 3'te de ufak tefek problemler vardı ama 4 akıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Bir de bir sorun yaşıyorum. Ekranı kapatınca uykuya geçmiyor alet. Kendi kendine bakıyorum uyanmış cayır cayır fan çalışıyor vb. Neden olur ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Bu son bir kaç senedir ara sıra bende de oluyor. Çantaya atıp eve geliyorum işten, makineyi çıkartıyorum sıcacık olmuş, pili de bitmiş. Nette de bir kaç haber okudum durumla ilgili de çözümünü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Catalina'nın 10.15.5 sürümüne geçen var mı? Battery Health Management gelmiş ama mantığını çözemedim. %80'lere düşmesine izin verip sonra %100'e kadar sarj ediiyor. Normalde hep sarja takılı kullandığım için cycle artmazken şimdi artmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 yüzde 80 e kadar şarj edip daha fazla etmeden power corddan güç alarak çalışıyor, ama hep yüz gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 17 saat önce, orc_lord dedi ki: Catalina'nın 10.15.5 sürümüne geçen var mı? Battery Health Management gelmiş ama mantığını çözemedim. %80'lere düşmesine izin verip sonra %100'e kadar sarj ediiyor. Normalde hep sarja takılı kullandığım için cycle artmazken şimdi artmaya başladı normalde bu batteryleri %100 sarj etmek dogru degil, en sagliklisi %80’de durmasi. cycle’ini artirir ama mAh kapasitesini korumak icin mantikli olabilir. firmware guessing game oynuyor ama laptopta bu cok zor, belki gunluk davranisina alisirsa duzelebilir. mesela her gece sarj ettigin telefonda soyle yapiyor apple, aksam 10’da sarja taktin %80 ediyor sonra sabah 5’e kadar bekleyip son %20’sini sen uyanmadan once sarj ediyor, boylece battery kisa zaman %100 dolu olmus oluyor. telefon olunca cok kolay bi problem tabii bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 (düzenlendi) bu sidecar guzel olaymis de ztn essek kadar monitorum var catalina ve sur; mojave'den sonra daha bir akici gozuktu gozume. sifirdan kurdum mojave'den 90gb datami da baya hizli aldi. hackintoshtayim iGpu ile ama yetebilirsem VFIO/qemu ile herseyi linuxtan acmak isterim tabii Ağustos 23, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 iphonedan mace fotograf video aktarımı için kullandığınız bir uygulama var mı fotoğraflar dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 airdrop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 veya herhangi bir cloud servisi google photos dropbox amazon photos google drive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 (düzenlendi) airdrop la birden fazla öğeyi göndermene müsade etmiyor artık ... tek tek göndertiyor Eylül 23, 2020 knox tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Genelde fotoğraf ve video için telefonu kullanıyorum dolunca bilgisayara aktarım yapıyorum. Airdrop yavaş oluyor, fotoğraf video dışında icloud un standart kapasitesi yeterli her ay ona ücret ödemektense ücretlide olsa uygulama daha mantıklı geliyor. Fotoğraflar uygulamasını ben mi kullanamıyorum yoksa sıkıntılı mı anlamadım ya çok yavaş açılıyor yada aktarım yaparken hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar