Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 duydum ki sert ve damarlı seviyormuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 bastım dislikeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RockTribe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Güzel çalışmalar, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 (düzenlendi) @RockTribe tesekkur ederim Ha bu da yeni coverdur. Sanat eserleri kategorisinde top 5'e koyarım bu şarkıyı. Bak sanat eseri diyorum şarkı demiyorum Ağustos 12, 2022 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 fool in the rain çalsana iki kere söyletme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 1 saat önce, Xenocide dedi ki: @RockTribe tesekkur ederim Ha bu da yeni coverdur. Sanat eserleri kategorisinde top 5'e koyarım bu şarkıyı. Bak sanat eseri diyorum şarkı demiyorum Ellerine sağlık. Bu arada yorumuna katılıyorum kesinlikle masterpiece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 1 saat önce, goldbären dedi ki: fool in the rain çalsana iki kere söyletme. bir daha söylesene @serjuhan teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 4 saat önce, Xenocide dedi ki: @RockTribe tesekkur ederim Ha bu da yeni coverdur. Sanat eserleri kategorisinde top 5'e koyarım bu şarkıyı. Bak sanat eseri diyorum şarkı demiyorum Eline saglik guzel olmus ama sanki vokal bruce degil gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Bruce ama yaşlandı tabi, 2015 sonrasi bi canli performansa ait olmasi muhtemel bu kaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 biraz da ılık göt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Ne zamandir bakmamisim bu topice ben. Video kalitesi falan ucmus gitmis, cok guzel olmus. Arctic monkeys icin ilik got demen biraz uzdu ama digerlerine kiyasla haksiz degilsin sgdhs youtube kanalina abone oldum, tvirc falan bilmiyorum hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 ılık g.tlülük de insanlık halidir, o da lazımdır, onu da severis teşekkür ettim güzel yorumlar için. tivirç falan yapmıyorum zaten artık yığınla işim var onunla uğraşamam bi de asdfas yutub instagram iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Yeni setup'ımla ilk videom geldi, ay bi ayrı hoşuma gitti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Harika olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 bu çok güzel olmuş. ortam da daha bi çekici geldi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 cok guzel, max 1 dklik vertical kisimlar yapip youtube shorts'a cikmaya calis 20 kat artar interaction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Instagram'a yaptım bi 30 saniyelik bi şey. Fullünü de yükledim de bakalım interaction farkı olacak mı... Teşekkür ederim Editte önayarlı sinematik color LUT kullanmaya başladım doğal renkler yerine. Bi de bu sefer ekstra yerden ışık vurdum, e bir de davul gıcır gıcır olunca. Hatta hatta, bi de davul taburesi aldım abi eskiden dandik yemek masası sandalyesinde oturuyodum resmen oturuşum falan değişti lan bu zamana kadar bok gibiymiş setupım onu anladım yani. genel olarak bi kalite artışı oldu gibi geliyor bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 ben beğenmedim. 20 tane çıkıyor yutubda arayınca benzeri...kapatınca unuttum gitti..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 1:10 da kedi yine kafa mkiyo diye geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Bi arapça cover kadar olamamış ama yine de başarılı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Şöyle deneysel bişi yapmış bulundum. Teee Battlefield 3 çıktığı zamanlarda Remo Baldi isimli bir şahıs, kendi battlefield compose'unu yapmıştı rock theme konseptiyle ve şahsen bugüne kadar yapılmış en başarılı BF rock theme yorumu. Ben epey beğenirdim bunu, aradan 10 yıl geçtikten sonra adama yazdım. Dedim ki şarkının bana davulsuz backtrackini yollar mısın? adam yolladı abi. Bana da drum cover yapmak düştü. Bazı yerleri sloppy oldu, 6 kayıt aldım aslında da yok yani genel olarak biraz zor bi şarkı ve tam perfectiona ulaşamadım yine de yapmış olmaktan dolayı memnünum. Bu saatten sonra da Battlefield dedicationımı sorgulayacak adama önce coverın var mı onu çıkar sonra konuş dicem. @goldbären sözüm sana sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2023 (düzenlendi) coverı yer yer sevmedim ama çalımına lafım yok ayağının altını öpim dsf. Nisan 7, 2023 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 (düzenlendi) Orjinali şu: Valla youtube'daki neredeyse bütün battlefield rock coverlarını dinlemişimdir, hepsi bi tırt geldi, doğallıktan çok uzak, ana melodiyi distortionla çalıp altına dandik bi DAW'dan drum sample koymuş çoğu, kulağa çok yapay geliyor. Bir tek bu üzerine uğraşılmış gibi geliyor kulağa, bi de kendinden de bi şeyler katmış adam. İNANMIYOSAN DA SAYGI DUY bi de muhtemelen herif buna stüdyoda davul kaydetmiş bence ya kendisi ya da çalmayı bilen birisiyle. dijitalde yazılmış gibi gelmiyor ses bana. o doğallığı sevmiş de olabilirim. Nisan 8, 2023 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 fool in the rain çal ya :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 @goldbären hayır sdfg Seçimlere ithafen Stockholm Syndrome çaldım; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar