karatan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Anakart marka model alabilir miyim bir de? Montajı kim yapmıştı? Pompanın kablosu anakart üzerinde doğru yere mi takıldı acaba? Bunu kesik kesik çalışmasına binaen söylüyorum. Diğer yandan çalıştığı zamanlarda da çıkan ses fena. İçerisinde bir şey varmış gibi sanki veya çok düşük devirde çalışıyor da o nedenle mı ses yapıyor anlayamadım. İçinde hava kabarcığı kalma ihtimaline karşı radyatörler pompadan yukarıda olacak şekilde hafif hafif sallamanız mümkün mü bilgisayar çalışırken. HDD kablolarını çıkarsanız iyi olur ama bunu yaparken sarsıntıyı sevmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 ai suite var. orada CPU FAN'ı turboya alınca bu susuyor. ama tabi fan bu sefer coşuyor. öyle bi olay var. sadece turboda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 İşte sanki düşük devirde çalışıyormuş gibi. Şu anakart modeli bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) anakart asus prime z370-p işlemci i7 8700 Haziran 12, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Ahaha 8 silindir O302 merso otobus dizeli gibi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 valla öyle çıkıyor ses de, adam en basit fan bilyası yüzünden kalan kasayı bozacak gibi davranıyor sdf. bir de pc açıkken hdd sökmek nedir lan ahahah usb bellek mi bu. yapma bir daha eline alırsın diski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Simdi biosta bi ayar vardir sivi sogutma pompasi icin, cpufan\pomp falan tazar. onu pompaya al ki pompa tam guc calissin. Arti radyator fanlarinin oldugu baska bir alan vardir ki bunu da editlemek gerekebilir , sicakliga gore optimize eder anakart falan. Ya da cpu-fan kurar oradan ellersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 valla ya ettik bi mallık. bu arada o ses baya az çok yakından çektiğim için öyle. kasayı kapatınca duyamıyorum. zaten hdd olayına açtım da farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Şu gösterdiğim yerlerdeki kabloları bilgisayar kapalı iken çıkarıp kontrol edip bir daha takar mısınız? Bir de pompa ve fana dikkat ederek tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) pompa girişine bişey takılı değil?! bilgisayarı vatandan aldım onlar kurdu bu arada. nasıl olmaz la?? Haziran 12, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Voila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 noldu şimdi hiç bişey anlamadım ortada boşta bi kablo fln da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) Haziran 12, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Pompanın fanı kasa fanı(2)'ye takılmış. Onu çıkarın pompa yerine takın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Telefon yolladım özelden bu arada ararsan ivedilikle yardımcı olurum. BFV vaktim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 hassiktir abi düzeldi ya. 1 senedir yanlış mı kullanmışım sıvı soğutucuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) valla çok sağol ya. vatana bi daha bilgisayar kurdurursam ne olayım. bi de ilk aldıgımda farklı bi ses çıkarıyodu böyle. götürdüm düzeltemediler falan. of of. valla çok teşekkürler tekrar. Haziran 12, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Bi dürüm falan ısmarla adama bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 arayıp teşekkür ettim sdf izmirdeysen ısmarlayayım reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Aradı görüştük teşekkürlerini iletti sağ olsun. Yardımcı olabilmek en büyük hediye zaten. İyi akşamlar herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) overcloksuz işlemciye gaza gelip sıvı soğutma alma - vatan bilgisayardan alma - vatan bilgisayarın gariban personeline kurdurma - kasaya süpürge sokup sağa sola değdirme (böyle oldu dimi) - kasada güç varken hdd sök tak yapma - TEBRİKLER OEM AMATÖRÜ BADGE KAZANDINIZ! neyseki forumdan ısrarlı yardımcı adam denk gelmiş de çözüldü. adam iki kere sormuş anakart modelini falan Haziran 12, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 asddfdffdgh napim olm. herkes kendi kuramıyor kasayı. hazır almışken kurdurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 iyi ki almışım sıvı soğutma. pişman değilim. 10 yaşında pc nette ilerde böyle şeyler olacak diye haberini okuduğumdan beri hayalimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) inventus'a kurdurtmuştum ben sıvı soğutmayı Haziran 12, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) sorunlar bitmiyor. oyun oynarken reset atardı bazen. ekran kartının çöplüğüne verirdim. demin 3d çizim programı hariç bişey açık değildi ama reset atıverdi direk windowstan. alışkın değilim. açıldığında ai suite'i açtım ve cpu 60 dereceleri gösterdi. sorna bir anda 45'lere düştü. biosa baktım ai tweaker mı ne açıkmış haberim yok. onu kapattım. fanları standarta fln aldım. bakalım. Haziran 12, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar