Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2025 GS de eylül veya ekimde alırsa Süper kupayı, 3'ler bunlar gibi artık. kaldı ki TS ile oynayacak kesin yenerler o maçı da.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2025 Süper kupa seneye ocakta, final four tarzı bir sistemle oynanacak. Gelecek seneye yazılır o yani.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2025 şu süper kupayı fenere direk verseler de rahatlasa herkes, kimse izlemiyor zaten her sene farklı farklı şeyler deniyorlar zaten sıkışık olan fikstüre bir de gereksiz derbiler sıkıştırıyorlar
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2025 UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain, Inter'i 5-0 mağlup ederek bu turnuvadaki ilk şampiyonluğunu kazandı https://www.uefa.com/uefachampionsleague/match/2044466--paris-vs-inter/
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Napoli, Victor Osimhen'in transferine izin vermek için 75 milyon euro olan serbest kalma bedelinin tamamını istiyor. Bu konuda pazarlık yapmayı ilk etapta düşünmüyorlar. Al-Hilal'ın teklifi reddedildi.
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 PSG falan alsa ya işte şunu, ziyan olmasın Arabistanda veya GSde.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2025 gitmiş arabistana, hayret valla nasıl kariyerlerini çöpe atıyorlar direk hiç mi idealin yok olm ya.
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 7, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2025 Darksun, 07.06.2025 16:15 tarihinde dedi ki: gitmiş arabistana, hayret valla nasıl kariyerlerini çöpe atıyorlar direk hiç mi idealin yok olm ya. 3 saat önce buchi laba henüz ortada bişey yok diyodu ne ara anlaştılar ya. yazık valla para için arabistana gitmesi. bari avrupaya gitseydi gam yemezdim. icardi'ye de 3 senelik 100m teklif etmişlerdi adam senelik 10m a bizde kaldı.
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2025 Bence mantıklı hareket. İlla dönüp oynamak istiyorsa 2 sene kazanır parasını döner yine oynar Galatasaray'da. En az on yıl daha profesyonel futbol oynayacak adam.
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2025 bunun kütükteki yaşı 26-27 ise gerçekte 31-32dir en az, afrikada yaş olayı bizim doğu köyleri gibi hala
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2025 [Buchi Laba] Excl: Victor Osimhen officially rejects Al Hilal 5th offer. He has decided to not move there no Matter the money offered. Case closed - Main Priority is to stay back in Europe with a Top Italian club very interested and other European clubs. He’s going to take his time ️.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2025 valla bana kalirsa bize gelmesin ya, finansal acidan garabet olmasini gectim, bir sakatlanacak sonra ugras. Isini yapti yapabilecegi daha ust seviye yok benim gozumde. Takimda kaleci, 10 numara, adam gibi stoper, kanat (BAY giderse daha fena) ihtiyaci varken bam diye 65 basmak iyi degil.
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2025 adam şu anda avrupanın en iyi 8-10 santraforu içinde, 50m'ye indirebilirse Gs bonservisi direk alması lazım. zaten topu onun yakınına attınmı gol oluyor Süper lig kalitesi malum lol İngilteredeki kulüpler ne halt etmeye almıyor şu adamı çözemiyorum asıl ben... Arabistana gitmeyerek iyi yapmış bence 4-5 sene oynasın İngilterede sonra gitsin işte nasılsa orada yaşlı bile olsa oynar nüfusa geç yazılmış falan bile olsa.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2025 MrLevie, 08.06.2025 19:28 tarihinde dedi ki: valla bana kalirsa bize gelmesin ya, finansal acidan garabet olmasini gectim, bir sakatlanacak sonra ugras. Isini yapti yapabilecegi daha ust seviye yok benim gozumde. Takimda kaleci, 10 numara, adam gibi stoper, kanat (BAY giderse daha fena) ihtiyaci varken bam diye 65 basmak iyi degil. mesela icardi sakatlandığında osimhen olmasaydı da şampiyonluk gitseydi o zaman icardi'nin aldığı para da kendisi de sabahlara kadar tartışılırdı. icardi için büyük şans oldu.
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2025 Araplar senelik 40m'ye çıkmış ama Osi illa da 50m diyormuş vay anasını sayın seyirciler!!!1
Öne çıkan mesajlar