Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

şu süper kupayı fenere direk verseler de rahatlasa herkes, kimse izlemiyor zaten her sene farklı farklı şeyler deniyorlar zaten sıkışık olan fikstüre bir de gereksiz derbiler sıkıştırıyorlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Napoli, Victor Osimhen'in transferine izin vermek için 75 milyon euro olan serbest kalma bedelinin tamamını istiyor. Bu konuda pazarlık yapmayı ilk etapta düşünmüyorlar. Al-Hilal'ın teklifi reddedildi.

Mesaj tarihi:
Darksun, 07.06.2025 16:15 tarihinde dedi ki:

gitmiş arabistana, hayret valla nasıl kariyerlerini çöpe atıyorlar direk hiç mi idealin yok olm ya.

3 saat önce buchi laba henüz ortada bişey yok diyodu ne ara anlaştılar ya. yazık valla para için arabistana gitmesi. bari avrupaya gitseydi gam yemezdim. icardi'ye de 3 senelik 100m teklif etmişlerdi adam senelik 10m a bizde kaldı.

Mesaj tarihi:

[Buchi Laba] Excl: Victor Osimhen officially rejects Al Hilal 5th offer. He has decided to not move there no Matter the money offered. Case closed ❌ - Main Priority is to stay back in Europe with a Top Italian club very interested and other European clubs. He’s going to take his time ⏳⌛️.

Mesaj tarihi:

valla bana kalirsa bize gelmesin ya, finansal acidan garabet olmasini gectim, bir sakatlanacak sonra ugras. Isini yapti yapabilecegi daha ust seviye yok benim gozumde. 

Takimda kaleci, 10 numara, adam gibi stoper, kanat (BAY giderse daha fena) ihtiyaci varken bam diye 65 basmak iyi degil. 

Mesaj tarihi:

adam şu anda avrupanın en iyi 8-10 santraforu içinde, 50m'ye indirebilirse Gs bonservisi direk alması lazım. zaten topu onun yakınına attınmı gol oluyor Süper lig kalitesi malum lol 

İngilteredeki kulüpler ne halt etmeye almıyor şu adamı çözemiyorum asıl ben... Arabistana gitmeyerek iyi yapmış bence 4-5 sene oynasın İngilterede sonra gitsin işte nasılsa orada yaşlı bile olsa oynar nüfusa geç yazılmış falan bile olsa.

Mesaj tarihi:
MrLevie, 08.06.2025 19:28 tarihinde dedi ki:

valla bana kalirsa bize gelmesin ya, finansal acidan garabet olmasini gectim, bir sakatlanacak sonra ugras. Isini yapti yapabilecegi daha ust seviye yok benim gozumde. 

Takimda kaleci, 10 numara, adam gibi stoper, kanat (BAY giderse daha fena) ihtiyaci varken bam diye 65 basmak iyi degil. 

mesela icardi sakatlandığında osimhen olmasaydı da şampiyonluk gitseydi o zaman icardi'nin aldığı para da kendisi de sabahlara kadar tartışılırdı. icardi için büyük şans oldu.

• Yeni Oluştur...