openyoureyes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 (düzenlendi) Gercek bir hikayeden uyarlama/devsirme, su an 6. bolumde. ilk sezon 6 bolum sanirim. 17 yasinda bir drug dealer'i anlatiyor. Spoiler su diyorlar: https://www.news.com.au/technology/online/teen-sentenced-to-seven-years-jail-for-running-67-million-darknet-drug-trade-from-his-mothers-home/news-story/885fd12852346a5a307750768ccbd6fc 7/10 izlenir. Haziran 4, 2019 openyoureyes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 kotu degil. netflix dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Burda her yerde afisi var, sırf o yuzden antipatimi kazandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 bir alman dizisi olarak hafif komik olabildigi icindir. dusunsene, alman dizisi... ve komik... adamlarin gurur duyup her yere afisini koymasi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 google'a diziyi aratmak için ismini yazan amarigalı gençlere fbi şoku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 İzledim gayet güzeldi. Absürt komedi genelde. Seyrettiriyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 10 saat önce, µh dedi ki: google'a diziyi aratmak için ismini yazan amarigalı gençlere fbi şoku evi basan swatlara derdini de atlatamazsın ağabey dizi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 hepimiz biliyoruz öyle bişey olmayacağını zayıf espriler bunlar plzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 amerikada biri şikayet ederse gayet olabilir swatting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 şikayet edince gürcistanda da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 georgiada olur gürcistanda olmaz abi öyle bi telefonla nereyi basıyo laz sayılır adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 (düzenlendi) bu arada gürcistanda internetten satılıyomuş yolda giden bi elemandan almıştım adresi. http://matanga24.info/ . her bi bok vardı sitede. Haziran 5, 2019 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 gurcistanda esrar tuketimi , insan hakki olarak sayildi ve 2018den beri serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 2017 olması lazım 150 grama kadar evde de yetiştirebiliyorsun. alım satım yasak. mis gibi tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 hollanda da alim satim yasak komik bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Alim satim yasaksa kullanmayi serbest yapmanin mantigi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 evde yetiştiren içsin diyolar ya da reçeteyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 peki tohumunun alımı satımı yasak değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 türkiyede bile yasak değil tohumunu alıp satmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 5 saat önce, senko dedi ki: Alim satim yasaksa kullanmayi serbest yapmanin mantigi ne? toplum sagligina zarari az gorulen maddelere tolere ediyorlar , bunlari kullandi diye vatandasin hayati sekteye ugramasin istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 alım satım yasak, ama ikram serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 how not to olsa daha iyi olurmuş. izletti bir şekilde de ikinci sezon falan kusturacak belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar