Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 güzel yenilik abi, redded2'nin at maşhaklarını az övmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 PS5'in performans sorunları nedeniyle (no more save scumming) Act 3'te biraz baydım ve uzuuuuuuun bir ara verdim, şimdi tekrardan açasım gelmiyor. En son kaldığım yer: Spoiler Foundry'nin içindeyim, alt kata indim, elime tersten verdiler. Diğer tarafta Gale ve Astarion'un sanırım son companion questleri kaldı. Üstümde 3-5 tane ceset parçası ile geziyorum. Bhaal'ın temple'a yönlendiren bir quest var sanki, en son assassinleri indirdim. Ne kadar kalmış bitmesine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Companion questler, house of hope falan çok da kısa sayılmaz. Zaten house of hope yapmadan bitireceksen bırak devam etme canının çektigi bir ara devam et. Sırf main quest gideceksen çok da fazla kalmamış 3 ayda birşeyleri unutmadı isem. 10-15, bilemedin 20 saate biter heralde sırf main quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 yani çok kalmamış, ben olsam bitiririm çünkü ara verince bu kadar yakınken dönmesi zor oluyor, insan context'i unutmuş oluyor bazı şeylerde vs. oynama hızına göre evet 10-20 saat makul tahmin. o 'parçaları' bitirmedim şahsen, tek yarım bıraktığım side quest oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 ara verdigin anda bitmis. kalan artik durumu kabullenmesi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 evet bende bir oyuna 1-2 haftadan uzun ara verirsem dönemiyorum, başka zaman baştan başlıyorum yine . 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 hala alamadım şu oyunu ya, sonunda torrentleyecem freegog'dan napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Real time combat olsun.. ,:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 eh şunu baştan yapaydınız ya. neyse geçmiş olsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Az önce ilk oyunumu bitirdim notum 'muhteşem' . Hala oyun sonundaki kampta tayfayla konusuyorum bi kac kez load yapıp farklı bitişlere bakacağım. Githyanki Ranger Good kastım full questler ve nooks and crannies. Son istediğim gibi olmadı: Spoiler Githyanki olarak Orpheus u kurtarıp gitzherailer le anlaşıp Laezel ile birlikte mutlu mesut red dragon üstünde Vlaakithçileri avlayacaktım. Herşey tamam ama ya Tav yada Orpheus illithid olmak zorunda oyun sonu. Orp illithid olursa githyanki ırkını kurtaramıyoruz ben illithid olursam ahtapot suratlı oluyorum biraz garip. Belki sonradan yeni bi patchle düzgün bi son getirirler. geri kalan herşey 10/10 ilmek ilmek örmüşler emek akıyor oyundan. Baklava falan gönderecem adamlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 @Dragonutopia Spoiler Ben Gale'i patlattırdım hem Gale'den kurtuldum hem kimse illithid olmadı win win sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 ayrıca Spoiler karlach da var ama kurbağa prens dururken onu feda eden kimseyi duymadım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2023 Game of the Year Best RPG Player's Voice Best Performance Best Community Support Best Multiplayer .. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 Şövalyemiz konuşmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 hmm 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 Bafta da 11 adaylık - Animation - Artistic Achievement - Audio Achievement - Best Game - Game Design - Multiplayer - Music - Narrative - Technical Achievement - Performer in a Leading Role (Amelia Tyler as Narrator, Neil Newbon as Astarion, Samantha Béart as Karlach) - Performer in a Supporting Role (Andrew Wincott as Raphael, Dave Jones as Halsin, Tracy Wiles as Jaheira) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2023 officiai karakter kagitlarini dnd beyond'a eklemisler premade: https://www.dndbeyond.com/characters/premade 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2023 dark urge run 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 https://advent.baldursgate3.game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 indirimmi geldi diye geldiydim, kediymiş... gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar