Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Tatilin ilk günü Amazon'da çıkıyor. Tatil için iyi oldu. Üyeliği yenileme vakti geldi bu durumda. Kitap çoook iyiydi, dizi hakkındaki en iyi haber de senaryoyu Hollywood eline bırakmamış olmaları, Neil Gaiman yazmış senaryoyu. Çok iyi olacak bu gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 (düzenlendi) 1er saatlik ve 6 bölümlük mini dizi olması da güzel. bu arada amazonun yapımcılığını üstlendiği ve önümüzdeki zamanlarda gelecek işleri aşırı iyi duruyor. gerçi daha izlemeden bir şey denmez ama hype'ı yetiyor şu an. Mayıs 28, 2019 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Ayda 25TL bir de işte, uygun fiyat. Bunun aracılıyla bir ay alınca bayram boyu test ederim. Duruma göre Crunchyroll yerine buna geçebilirim, anime yönü de iyi ve hala VPN ile USA arşivi izlenebiliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 BBC ve Amazon ortak yapimi bu baslik hatali once Amazon'da yayinlanacak sonra BBC. UK vpn ile beles izlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 beklentiyi cok mu yuksek tuttum nedir, ne fantasy si fantasy ne komedisi komedi. birbirbir basim agridi durmadan muhabbet. yanlis adrese geldim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 anlamamissindir. kehkehekh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 o da mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 vay anasini nasil inat ettiysem 6 sini birden bitirdim. oh bitti. ikinci sezonunun olmayacak olmasi guzel haber. 32 yas kucuk olsam belki sevebilirdim dicem ama yok sevmezdim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 yasin kac yahu? 32 yas kucuk olsa yazabildin??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 şimdi başlangıç falan güzel yalnız kısa olmuş gibi geldi kitabı okurken falan hem çocuğa hem o cadıya ve kamile daha bir yakın bağlandım gibiydi, burda o karakterlere pek ısınamadım, sonu da böyle miydi yaw çok meh gelmişti daha bi puştluk namussuzluk ve keyifli gelmişti yine kitap. piyasadaki şeylere göre 10 numara da sonu ve şu karakterlere ısınma mevzusunda dara düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 2. sezon çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 güzeldi ilk bölüm ama dizilerdeki hikayeye bir etkisi olmayan gay sahneler artık canımı sıkmaya başladı. Umarım ilerleyen bölümlerde bi yere varır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar