deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Atom'un orjinalini yapıyorlardı Sirkeci'de. İçine Çin'den ithal gelen ginseng mi bir şeyin kapsülünü kırıyorlardı hatta ahah. 30 seneden fazladır çalıştırıyor adamlar, ne meyve sularının, ne tostlarının tadı değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Beşiktaş'ta bir mkena vardı birazcık içeride, çok güzel atom ve meyve suyu yapıyordu sıkma. Bir kere hatta Sümer Tilmaç'a rastlamıştım içeride. Selam verecem emin olamadım mal gibi kalıp bakmıştım adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 İçeride değil, tam dolmuşların orda. Kırmızı Kedi'nin yanı. Tabi onu demiyor olabilirsin de, en eskisi orası. Dün Atom içtik hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 (düzenlendi) İçeride derken sahildeki caddeden Babarosla Joker 19 arasında kalan sokakta diyeyim benim dediğimi. İsmini hatırlamıyorum ama Beşiktaş civarında olduğum dönemde sık sık giderdim. Derken şimdi baktım aynısından bahsediyomuşuz, Kırmızı Kedi'nin yerine mapsten bakınca fark ettim. Sokağa girince biraz içeride. Mayıs 30, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar