DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Masaüstümü bilgisayarımı internete bağlamak için evin ortasındaki modemden kablo çekmek yerine Wifi ile pcnin yanına wifi extender/router veya powerline koymak istiyorum. Modem ile pc arasında 7-8 metre ve 2 kontrplak duvar var. Kablo çekmek istesem 25metre kabloyu evin içinden geçirmek zorudayım. Oyunda internette minimum kopma yaşayacak şekilde çözmek istiyorum. Daha önce böyle kullanan varsa tavsiye verebilir veya hangi wifi extender/routers işimi çözer veya powerline yeterli midir? Mesafe örnek olarak aşağdaki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Her sinyal sıçraması kayıp demek ms bazında aktif competitive oyunlar oynuyorum diyorsan o çözüm seni üzer. Duvar köşelerinden delik açsan daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Bağlantıda kayip yaşayacağımı tahmin ediyorum ama mesafenin çok uzak olmaması. Dota ve CS gibi oyunlarda aşırı bi lag yaratmacağını düşünüyordum. Kablo çekmek şuan için en son çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 (düzenlendi) Wi-Fi extender diyecem ama , Wi-Fi her halükarda kabloya göre zayıf olur. Powerline en optimal çözüm olur. Al , prizde kaybetmezsin. https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-pa4010p-kit-av600-ac-guc-soketli-powerline-adaptor-baslangic-kiti-p-BD303850 veya modemi şuraya koy ? o en kolay olur. Nisan 23, 2019 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 (düzenlendi) Yapacağın en iyi şey elektrikçi çağırıp modemden PC'ye kablo çektirmek olur. Ben daha 45 gün önce falan fiber kutusundan odadaki bilgisayara 70 metre cat6 çektirdim, açıktaki kısımlarda kablo görünmesin diye üzerine kaplama falan yaptılar hatta, hepi topu 300 küsür lira bir para verdim. Senin duvarları deldirdiğinde vereceğin taş çatlasa 150 lira falan olur. Adamları ikna edersen süpürgeliklerin altından geçirirler hatta, hiç bir şey görünmez. Nisan 23, 2019 deadwoll tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Ha bir de kiradaysan, evden çıkacağın zaman 10 liraya alçı alır, kabloyu söküp delikleri alçıyla doldurursun, küçücük nokta olduğundan boyamana bile gerek kalmaz. Eski evde de modemden televizyona ethernet çektiydim, çıkarken dediğim gibi yaptım pırıl pırıl oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Modem kapının girişinde ,ben de son katta olduğum için çatıdan geçirmeyi planlıyorum 50-60 metre bi kablo işimi görecek gibi. Sadece kablo dışının düzgün olması sorun olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Ben de en kolayı powerline diyecektim de öeh o fiyatlar ne olmuş öyle. 3 yıl önce kampanyadan 50 liraya mı ne almıştım şimdi en düşük 240a bulabildim https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-pa4010kit-500mbps-tak-kullan-85-enerji-tasarruflu-300-metre-mesafeli-nano-powerline-adaptor-p-BD303175 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Powerline'lar sorunlu olabiliyor anladığım kadarıyla büyük evlerde. Birden fazla faz olunca zıcıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 (düzenlendi) bende bi sıkıntı yaratmadı wifi den oyun oynamak. AMa maliyet olarak kablo çektirmen daha ucuz tutabilir. Airties 4920 var 2 tane Nisan 25, 2019 samaella tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar