Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 (düzenlendi) Yer İstanbul Ataşehir -18 Aralık 2020 tarihine garantili Şirket için yapılacak acil bir sunumda gerekti. Toplam 40 saat çalışmamış olabilir. Bulunduğu yerde unutulmuş üzerinde birkaç kılcal çizik mevcut. Kutusu yerinde. Fatura mevcut değil ama garantisi geçerli. 700 TL ye satarsam mutlu olurum, bir aciliyeti gidereceğim. Nisan 22, 2019 Ninlempis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Yalnız iyi fiyat. Bende 4k olmayan 4.nesil var gönül isterdi ki satıp bunu alayım ama enerjim yok buna maalesef. İyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Fiyat çok iyi valla, bende de 2. nesil var yenisine de hiç ihtiyaç duymuyorum Yoksa kaçırmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 bana hic lazim degil, ama alasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 cuma gününe kadar satılmazsa, cuma günü bir alıcı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 lightning cable’ı var mı fotolarda göremedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 maalesef ilave birşey yok. kumanda fotoğraflarda çıkmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 eksik oluyor o zaman içerik 500 lira veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 maalesef çok düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 lightning kablo olmaması sebebiyle 50 tl daha düşüyorum. 650 son fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 On 24.04.2019 at 11:12, Fistan dedi ki: eksik oluyor o zaman içerik 500 lira veriyim o kadar paran var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 smok alien(2 pil) + para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 sarma sigara içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Selam, Cahilliktendi soruyorum; lightning ne için gerekiyor cihaza? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 cihazda lightning yok ztn, kumandayi sarj rtmek icin onun ustunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Selam, Bilgilendirme için teşekkürler :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 forum içi satılmıştır. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 la ben alırdım. fiyat iyiymiş. bide satıcı pati olunca kafa daha rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar