Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 aldık ama ne zaman oynarız acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Gog dan alinirsa undertail beleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 4 kati para verip belese oyun mu alalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Bilmem... Info işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 veee oyunda linux destegi yok fuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 (düzenlendi) widescreen destegi de yok. en azindan benim resolution... Ekim 16, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Review ler cok cok iyi diyor, ama elim gitmiyor simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 eyy oyun developerlari cok mu zor lan sunlari linux e port etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 herkes beğenmiş oyunu, dur bakayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 24 dakika önce, Goering dedi ki: widescreen destegi de yok. en azindan benim resolution... yeminizi hemen görüyor ve yutuyorum bayım. bende de yok inanır mısınız.... ilk açtığımda overwatch gibi kalakaldım. bence bilerek koymamışlar yer yer kadrajı ayarlamak istemişler. akıllarına gelmemiş değildir. sinematik anlatımda limitlemek istemişlerdir kesin bir şeyleri. (ya da ikisine sahnelerde ayrı ayrı ayar kasmak gerektiğinden widescreene kasmamışlar daha çok hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 22 dakika önce, senko dedi ki: eyy oyun developerlari cok mu zor lan sunlari linux e port etmek korsan findos kurmak daha kolay lan. rotweilerden key de alabilirsin. gönderirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 (düzenlendi) @senko data analyst adamda hem macos, hem win, hem linux beklerdim. sizde goremedim @goldbären widescreen kaldiracak "sinematik kadraj" yok gibi evet, sanki yapsalar kenarlara siyah atmalari gerekir. edit: bir yandan da release trailer widescreen!!! 21:9 Ekim 16, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 (düzenlendi) benim monitör 21:9 da öyle yapsalar sen yine mızık yapacaktın 32:9 niye değil diye sdf. evet satarken sinematik yapıp oyunda tutmamaları kötü olmuş. Ekim 16, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 yanlis ratiolu monitor almasaydiniz kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 widescreen yok derken, 16:9 widescreen sayılmıyor mu? "is there such a thing as an absolute, timeless enemy widescreen? there is no such thing, and never has been." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 ultrawidescreen 3440x1440 vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 çekiyorum şimdi ben de karakterle ilgili bi muhabbet var mı belli torment tarzı int açmayacaksan tadı çıkmaz gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 (düzenlendi) yok ama bir seye cok point vermek kotu bu oyunda. mesela physical'a cok puan gomdun, direk diyaloglar degisiyor vs. (itemlerin hepsi ztn +/- bir sey veriyor anlarsin) Ekim 16, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 her konuşma seslendirilmemiş dimi ya bende eksik değil? o bir acayip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 her konuşmaya seslendirme için AAA bütçe lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 9 saat önce, goldbären dedi ki: her konuşma seslendirilmemiş dimi ya bende eksik değil? o bir acayip geldi. aynen, vo bazen öyle garip yerlerde bitiyor ki bug oldu da audioclip'i çalmıyo diyosun. gerçi bazen okumayı zorlaştırıyor garip bi şekilde. kendi pace'inde okuyamıyosun, dikkatin dağılıyo vs. bazı oyunlarda seslendirme bitsin de okuyım şunu diye beklediğim oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 seslendirme oyuna güzel hava katsa da ben de hep gıcık olurum biraz rpglerde. adam onu söyleyene kadar 2 kere okuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 (düzenlendi) Spoiler cesedin oldugu yerin ustunde (crane vs.) zar attim, bir yere zipladi. catida kaldim. geri inemiyorum, save de yok TAB herseyi gosteriyor bu arada... Ekim 17, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 hah sağol ya, alt'la bişey çıkmayınca koymadılar heralde deyip pixelhunt modunda oynuyodum karanlık pre-erdoğan 90'lar türkiye'sindeki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 başta söylüyor onu daha odadayken, dikkatli okumadıysan demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar