DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 F710 geldi tşkkirlir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Güle güle kullan abi. UP Hadi ekran kartıyla takaslıyorum Switch'i, varsa kenarda düzgün kartınız teklifleri bekliyorum : > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Switch ve modem duruyor, alın da kurtulayım. iPad Pro ile takas yapabilirim, 10.5 ya da 12.9 olabilir. Fıtıkla beraber yatarken çalışabileceğim bir alete ihtiyaç duymaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 switch oyunları kartuş mu? kartuş ise ayrı satmayı düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Bir tek Zelda kartuş, ayrı satmam onu da : > Ha account'u komple satın almak isteyen olursa ona ayrı fiyat çekebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Fiyatı 3000'e fixledim hepsini alacak olanlar için. Alın verin ben de parayı dolar artmadan önce tablete ya da ekran kartına gömeyim, haydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Eyvallah zelda var bende zaten digerleri icin sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 (düzenlendi) ya bu f710'u windows 10'da nasıl çalıştırdınız düzgün şekilde? bende logitech gaming software sürekli controllet xinput modunda directinput'a alın falan diyor ama cihaz dinput'ta. Mayıs 4, 2019 mascio tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 25 dakika önce, mascio dedi ki: ya bu f710'u windows 10'da nasıl çalıştırdınız düzgün şekilde? bende logitech gaming software sürekli controllet xinput modunda directinput'a alın falan diyor ama cihaz dinput'ta. http://ds4windows.com/ welcome to the internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Düzgün çalışıyor zaten de, software olayını dragon_slayer da sormuştu, basit bir çözümü var, sorunu google'layınca çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Hatta amme hizmeti olsun https://support.logitech.com/en_us/article/Run-Logitech-Gaming-Software-5-10-and-a-later-version-at-the-same-time?product=a0qi00000069ueXAAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 13 dakika önce, openyoureyes dedi ki: http://ds4windows.com/ welcome to the internet burda update edilmiyor burda başka fan fork'u var open source zaten. https://github.com/Ryochan7/DS4Windows/releases Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 btw ben koydugumu kullaniyorum, fork'un bir sey yaptigi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 update edilen versiyonu diye paylaştım ben de redditte gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 yine çalışmıyor da benim gidip ds4 alma zamanım gelmiş ya bununla mı uğraşıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Abi koydugum linke bir bak istersen para bayilmadan. Bir de ben Win10'da plug and play calistiriyorum. Sizin bu yazilim derdinizi anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 17 saat önce, mascio dedi ki: yine çalışmıyor da benim gidip ds4 alma zamanım gelmiş ya bununla mı uğraşıcam. ds4 alinca zaten bunu yukleyip kral gibi takiliyorsun kablosuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Modem paradoksalkedi'ye gitti. Switch'i de satın alın hadi gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar