Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 ben sanki bunun konusu varmıştı gibi hatırlıyorum da bulamadım. whatevs. warhammer'lı hack&slash arpg. https://store.steampowered.com/app/774241/Warhammer_Chaosbane/ beta gameplay de düşmüş how to survive'ları yapan tipler yapıyormuş. warhammer'ı severiz sayarız, keşke daha çok oyunu gelse de, poe'ylen d3 harici oyunun tutması çok zor, sen kimsin eko software halinle giriyosun. hani satmaz demiyorum da devamlılık için community lazım onu nabıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 classlar direk vermintide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Cerezlik denenir, warhammer ve h&s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 var mı alan beta deneyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 (düzenlendi) bugün çıktı denemek isteyenler için . Farklı bir sistem ve hikaye diablo 2 -3 arası bişey Haziran 1, 2019 omersem tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 ben oynadım 2-3 saat, bir yavanlık var, ısınamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 bayik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar