vivavale Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 RB duble yaptı, Max rekoru da kırdı. En fazla üst üste kazanan pilot oldu. Yarışlarda çok hızlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Sainz ferraride 1. pilot olmaya doğru hızla gidiyor, leclerc o yüzden son turlarda gereksiz hırs yaptı, çok risk aldı. Hanesine eksi puan yazıldı. Yarışta da her türlü sainz daha iyiydi. Vettel-lec zamanında olanın aynısı şimdi lec-sainz için oluyor. Leclerc şu allahın cezası takımdan kapağı rb ye mercedese veya en kötü astın martine atması lazım. Ferrari kariyeri bence kafasında bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 bana da öylle geliyor ya. sanki salmış gibi. geçen seneki leclerc nerede, şimdiki leclerc nerede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Singapur da RB fena patladı. 2 araç birden Sıralamada son tura kalamadılar. Yorumlarda lastikleri ısıtma problemi yaşadıkları vardı. Ferrari çok iyi çıkardı, özellikle Sainz oldukça iyi işler çıkarmaya başladı. Pole de aldı. RB 11-13 sıradan başlayacak, tabi tek turda RB biraz geride kalabiliyor ama yarışlarda bu açıklarını kapatabiliyorlar. Bugün yarışta ne kadar yukselebilecekler oradan güzel dramalar çıkabilir. Ayrıca pistte zorluyor takımları, sıralamada Stroll 320 li hızlarla bariyerlere girdi, bugün yarıştan çekilmiş. Nitekim heyecanlı bol kapismali yarış olacak bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Ahahah. Charles lec. Sen nasıl bir cenabetsn ya. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Cehape gibi adam takım haha. O kadar f1 tecrübesi, mazisi, nerdeyse sınırsız kaynağı var Ferrarinin, 20 yıldır rekabettan uzaklar. 15 yıldır bu sene o sene artık şampiyonluk savaşı verecekler diye bekliyor fanları yine hüsran 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 vivavale, 05.11.2023 21:03 tarihinde dedi ki: Ahahah. Charles lec. Sen nasıl bir cenabetsn ya. adam harbi sanssiz abi. yapacak bisi yok. moknakoyum, bi monakolu zenginin sanssiz oldugunu soyleyecegimi dusunmezdim ama tum o zengin cocuklari arasinda adam harbi bahtsiz. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Sezon bitti. Max la RB rekorları alt üst etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 keske o kaybettikleri yarisida alsalardi bi daha boyle sezon izler miyiz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 (düzenlendi) ben en çok 'bütün lapleri bitiren tek pilot'a' şaşırdım. adam sene boyunca her yarışı bitirdi. Kasım 27, 2023 zipzip tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Hamilton Ferrari ile 2025 sezonu için anlaşmış,muhtemelen mersedesin bu sene için de kendisini serbest bırakacağı konusuluyor.Eğer olursa süper bir sezon bizi bekler,alonsoya mersedes kapıları açılır 2024 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Yayın haklarını bein almış. Meh Ssport iyiydi ya. Barikello Serhan Acar ı duyamayacagiz F1 anlatırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 ciddi mi izliyemicez artık desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 sırf serhan acar var diye ingiliz spikerden izliyordum iyi olmuş. hiç sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 okay ağabey neydi ya... AMAN AMAN SEBASTİAN FETTEEEL AAAAAAĞ İNANMIYORUM! fdjgdjfhç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 f1tv'den izliyorum gavur ellerde oldugumuz icin. tr'de sanki her sey asiri abartili anlatiliyor spikerlerden gibi geliyor (not: tr'de iken kimden dinliyordum bilmiyorum abi. sadece aklimda kalani soyluyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 2024 sezonu ilk yarış.. Başlıyor şimdi.. abi çok kötü çok yavan kalıyor anlatım. Biraz zamana ihtiyaçları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 acikcasi yaris da biraz yavandi.... (tr'deki anlatimi bilmiyorum. ama yarisin kendisi cko heyecanli degildi rbull sagolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 (düzenlendi) Yarışın en komik anı sainzin podiumunu kutlamaya hiçbir ferrari çalışanının gelmediğini gördüğü andı. Mart 2, 2024 miyaw33 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 la bu carlos size ne etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Seneye mersedese geçip tüm sezonu ferrarinin önünde bitirir insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 f1 ligimiz ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2024 Uçan Hollandalı battı. 2 turda yarışa veda etti mekanik arıza nedeniyle. Ferrari double yaptı. Boşa çıkaracakları driver 1 oluyor çok ilginç. Seneye vadesini doldurmuş Ham. İçin birde boşa çıkacak, Mercu havada kapar Sainz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2024 yarışı şimdi izleyebildim de Williamsların yedek şasesi olmaması nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2024 sezon basında arac uzerınde herhangı bır degısıklık yapmadan daha ıkıncı yarısta yedek sası üretmıyorlar ve tasımıyorlar para sınırı yuzunden.avusturalyaya ekstra 1 sası baya lojıstık sıkıntı sanırım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar