Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Sainz ferraride 1. pilot olmaya doğru hızla gidiyor, leclerc o yüzden son turlarda gereksiz hırs yaptı, çok risk aldı. Hanesine eksi puan yazıldı. Yarışta da her türlü sainz daha iyiydi.

Vettel-lec zamanında olanın aynısı şimdi lec-sainz için oluyor. Leclerc şu allahın cezası takımdan kapağı rb ye mercedese veya en kötü astın martine atması lazım. Ferrari kariyeri bence kafasında bitti.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Singapur da RB fena patladı. 2 araç birden Sıralamada son tura kalamadılar. Yorumlarda lastikleri ısıtma problemi yaşadıkları vardı. Ferrari çok iyi çıkardı, özellikle Sainz oldukça iyi işler çıkarmaya başladı. Pole de aldı. RB 11-13 sıradan başlayacak, tabi tek turda RB biraz geride kalabiliyor ama yarışlarda bu açıklarını kapatabiliyorlar. Bugün yarışta ne kadar yukselebilecekler oradan güzel dramalar çıkabilir. Ayrıca pistte zorluyor takımları, sıralamada Stroll 320 li hızlarla bariyerlere girdi, bugün yarıştan çekilmiş. Nitekim heyecanlı bol kapismali yarış olacak bugün. 🏎️

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Cehape gibi adam takım haha. O kadar f1 tecrübesi, mazisi, nerdeyse sınırsız kaynağı var Ferrarinin, 20 yıldır rekabettan uzaklar. 15 yıldır bu sene o sene artık şampiyonluk savaşı verecekler diye bekliyor fanları yine hüsran

• Like 1
Mesaj tarihi:
vivavale, 05.11.2023 21:03 tarihinde dedi ki:

Ahahah. Charles lec. Sen nasıl bir cenabetsn ya. 

adam harbi sanssiz abi. yapacak bisi yok. moknakoyum, bi monakolu zenginin sanssiz oldugunu soyleyecegimi dusunmezdim ama tum o zengin cocuklari arasinda adam harbi bahtsiz.

• Like 1
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ben en çok 'bütün lapleri bitiren tek pilot'a' şaşırdım. adam sene boyunca her yarışı bitirdi.

zipzip tarafından düzenlendi
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Hamilton Ferrari ile 2025 sezonu için anlaşmış,muhtemelen mersedesin bu sene için de kendisini serbest bırakacağı konusuluyor.Eğer olursa süper bir sezon bizi bekler,alonsoya mersedes kapıları açılır 2024 için

Mesaj tarihi:

f1tv'den izliyorum gavur ellerde oldugumuz icin. tr'de sanki her sey asiri abartili anlatiliyor spikerlerden gibi geliyor (not: tr'de iken kimden dinliyordum bilmiyorum abi. sadece aklimda kalani soyluyorum.)

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Yarışın en komik anı sainzin podiumunu kutlamaya hiçbir ferrari çalışanının gelmediğini gördüğü andı.

miyaw33 tarafından düzenlendi
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Uçan Hollandalı battı. 2 turda yarışa veda etti mekanik arıza nedeniyle. 

Ferrari double yaptı. Boşa çıkaracakları driver 1 oluyor çok ilginç. Seneye vadesini doldurmuş Ham. İçin birde boşa çıkacak, Mercu havada kapar Sainz 

Mesaj tarihi:

sezon basında arac uzerınde herhangı bır degısıklık yapmadan daha ıkıncı yarısta yedek sası üretmıyorlar ve tasımıyorlar para sınırı yuzunden.avusturalyaya ekstra 1 sası baya lojıstık sıkıntı sanırım

• Like 1
  • Yeni Oluştur...