vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Red Bull yine 1-2 oldu. Leclerc pole aldı ama yarışta 3 tur dayanabildi, Max ve Perez elini kolunu sallayarak geçtiler. RB diğer araçlardan çok hızlı, domine edecekler bu sezon. Bir umut Ferrari kovalar mi diyordum ama çok kötü başladılar sezona. Alonso da olmasa keyif almayacağız. Takım patronu, mekaniği, stratejisti hepsinin üstüne bı de araç sürücüsü resmen. Mercular da tirt, ana takım motor verdiği takıma geçiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 ferrari'nin geçilmesi problem değil de yarış sonu 20 sn fark yemesi çok dert. hani bi competition bile yok. mercedes bakalım yan pod tasarımı gelince bi şey yapabilecek mi, sanmıyorum ama. redbull çok farklı seviyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 snoooooozefest... miami de oyle olacak sanirim. zaten yarisi sprint'te izledik. sadece guneste oturup kollarim istakoz gibi kizardi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2023 Sıralama turları çok iyiydi. Alonso yıllar sonra ilk sıra alicakti ama Max vermedi. İlk 3 Max, alonso, Leclerc oldu. Yarın baya zevkli olucak. Yağmur beklentisi var. Perezim aztecim ilk seans da kaza yaptı son sıradan yükselmeye çalışacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2023 max'in surekli onde olmasi son derece siradanlasti. alonso disinda tsunoda ve alpineler ortalarda heyecan yaratti. umarim iyi bir yaris olur ve max kazanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2023 ne zevksiz bi yaris oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2023 iyi ki yagmur geldi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2023 Yağmur bile heyecan katamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2023 sıralama turları çok daha iyiydi ghşkagdsag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 la sen sür arabanı sanane cezalardan adam taktı ya cezalara (ham.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 redbuldaki saç tarağı kimsede yok yeminlen olaya bak son 2 tur kala yaptıkları nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 adam aldı en hızlı turu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 ferrarinin ben ne yaptıgını anlamadım bu yarısta.2 aracla öndesin,en buyuk 2 rakıbın pite girmemiş,aracların ıkısını bırden pite almak sacmalıktı.hadi ikisini de aldın rakıplerın sertle turluyor,bırını serte gecır.stratejıyı bolseler saınz ucuncu bıtırebılırdı.Totoyu bile çıldırttı ham,dırdırcı teyzeler gıbıydı 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 sprint heyecani yarisin kendisinden daha iyiydi. yarisin yarisi iyiydi, kalan yarisi cok cok eglenceli gecmedi dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Yarışın yarısı da ultra eğlenceliydi, sürekli birileri birilerini geçiyordu ataklar havada uçuşuyordu, baya keyif aldım. Hulki'ye yazık oldu, sprintte 5 tur daha olsa nerelere gelecekti adam, yarış günü cortladı beni de cortlattı f1 fantasyde fdsffdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 ben f1 fantasy oynadigimi unuttum lan. o_o hatta perez'i cikartmamistim kac hafta takimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Bu hafta gene dramla basladı.Red bull yılın ılk buyuk guncellemesını yaptı yapmasına da ,Perez ilk antreman seansında duvara gırıp aracın tum alt taban detayını dünyaya gösterdi.Üstelik riccardo tauride ılk turu atarken.Tam bir dts bölümü çıkar bu haftakı yarıstan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 bizde görelim altını, var mı foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Vay babayun kemugune neredeyse 1 saniye fark atti Max, Pole aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Ah be,eğlence kaçtı.Max Q2 de son anda kurtuldu derken,herıf Q3 de 0.8 fark attı leclerce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Grid cezası var 6. Sıradan başlayacak Max. Yağmur beklentisi yüksek drama garanti sanki pazar günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 her yarış 10 sıra grid cezası alsa bile, kaza yapmadığını sürece çok rahat 1. olur. İnanılmaz bir form yakaladı araçla birlikte. Artık asıl çekişme sıralama turlarında oluyor, yarış çok formaliteye bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Çaylak Oscar McLaren le 2 oldu Sprint te, hatta bir kaç tur lider gitti. Önümüzdeki sezonlarda doğru takımda şampiyonluk kovalayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 max'in önünde kimse yokmuşçasına piastri'yi geçişi ahgkşsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2023 Pizzaferrari Monza da pole aldı. Sainz iyi iş çıkardı. Duzlukler de RB yi geçti. Yarın drama dönecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar