Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula 1


Llama

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

cok yorgun oldugum icin ekran basina uyuya kalmisim. sabah kalkinca izledim. ne guzel yaris olmus cidden.

k-mag bu arada psikolojik destek alsa daha iyi olacak. farkindayim gelecek endisesi yasiyor vs ama yontemi bu degil.

perez de ayni sekilde duygusala baglayinca kayisi kopariyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

daha yarısın basında kırmızı bayrak cıktıgında yenıden baslatma prosedurunu bıldırmedıler,(durarak-rollıng)Sainzin kaçıncı başlayacagını(mecburen 3) bildiremediler kuralı bılmedıklerı ıcın,peşinden max in aynı lastıkle ilk 5 in farklı lastıkle cıkmasının önemini son 8 tura kadar anlamadılar,virajların ısmını bılmedıklerınden habıre karıstırdılar.En güzeli adamlar telsizden söylenenleri anlamıyoruz en ıyısı yapay zekanın cevırmesını beklemek dediler ya.Hayır f1 tv deki telsizler gayet anlasılabılır

miyaw33 tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Barikelli Serhan acarı mumla arıyorum ben de. Çok kötü spikerler. Bein az para bastırıp bu işi bilen birilerini alsın. 7-8 sezon çekilmez bundan F1 den sogutacaklar insanı. İlk birkaç yarış alışma süreci vs dedik de. Çok kötüler, bir de yetersizler kural da bilmiyorlar, saçma sapan muhabbetler dönüyor.

Yarışa gelirsek, McLaren gümbür gümbür. Bugün kazalar olmasa birinci McLaren olurdu. Kazalar olunca ister istemez pilotlar aracı tek parça halinde götürmeye kastilar daha çok. Önümüzdeki yarışlar daha fazla drama akacak belli. Yine de RB bir güncelleme saklıyor gibi, işler ciddi zorlaşırsa aradan sonra sahaya sürebilirler. Şimdilik zevkli gidiyor yarışlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...