Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 yüzmek olayı düzgün, stilli bozmadan yüzersen doğru. ama buna dikkat etmezsen daha çok zarar verebiliyor. çözüm yoga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Adamın bütün kasları zayıflamış ve doktoru kasların kisaldigindan bahsetmiş. Bir çok profesyonel boksör kaslarını uzatmak için yüzme dersi alıp yüzüyor (doğru yüzmek elzem dediğin gibi ). Bütün vücudu çalıştırma açısından yüzme daha basit bana göre. Bu kondisyonda ki adamın kendisini yoga yaparken sakatlanması daha olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Serbest stil yüzdükten sonra nasıl yanlış yüzülebilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 firsat varsa en iyisi yuzme olmadi evde hafif hafif kurek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 https://youtu.be/1SqAP_eT3wA?t=169 en iyisi yogo, nerede o eski yogolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 goldbären said: fıtık baya tatsızmış lan geçmiş olsun tamamiyle silinir umarım hayatından. koşmak ne kadar hafif olsan da (no offense) eklemlere ve omurlara anlık hafif yük bindirmez mi seke seke gidersen? ve esas istediğin bel çevresini güçlendirmek değil mi? Tartan pistte kos, %50 azalir o ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 yanlış serbest stili doğru yüzememek sipeyskeyk said: Serbest stil yüzdükten sonra nasıl yanlış yüzülebilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 sardalya said: Rotweiler said: Yoga ile kondisyon yapamazsın diyen kim =) En kral fitnesscıyı bile ağlatır gerekirse. cok sacmaymis dogruysa. fitnessci derken bodyci kastetmiyorsun herhalde Fitness abi işte o yüzden fitness yazdım. Body felan demedim. Bodycliğin fitness ile alakası yok. Çok farklı vücutlar. Birisinde uzun kas grubu artarken ve kısalan kaslar kendi haline dönerken esneklik sağlanıyor. Diğerinde kaslar kısaltılarak şişiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 keşke fıtığı söylemeseydim yaw. asd koşmayı fıtık için değil direk hoşuma gittiği için ter attığım için geceleri outdoor activity olduğu için ve kondisyon verdiği için falan istiyorum abi. iyi hissettiriyor. gerekli yerlerde kesilmiyorsun hayatında. bir de biri yalnız koşmaktan sıkılıyorsun fln demiş tam tersi direk yalnız koşamayacaksam koşmam zaten. en güzel tarafı o. falan filan. yani sonuç olarak bu tarz bi sporun fıtıklı fıtıksız herkesin hayatında olması iyi birşey değil mi zaten. hareket ediyorsun sonuçta. zaten salona da başlayacağım bi ara tekrar. badi yaparken de koşuyordum hardgainerlara yönelik şekilde. ben koşmak istiyorum abi. o şekilde yardım edin yani. fıtık içn zaten günde 2 kere egzersiz yapıyorum. bi sıkıntı çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Esh said: goldbären said: koşmak ne kadar hafif olsan da (no offense) eklemlere ve omurlara anlık hafif yük bindirmez mi seke seke gidersen? Tartan pistte kos, %50 azalir o ihtimal beni tartmıyor hoca o pist :dDDDDDDDDDDDDDDDDDD başkası yapmadan ben yapayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 yüzme fıtığın en iyi ilacı bu arada evet. ama öyle bi imkanım yok. yazları sitedeki havuzda yüzebilirim ama 5 metre fln boyu ve pis oluyor. kışları da kapalı havuz fln zor iş. zaten sevmiyorum abi hiç. aşırı sıkıcı bişey yüzmek ya. iyi gelmesinin sebebi de sakatlaman zor kendini. çünkü naparsan yap bele yük bindiremiyosun su kaldırıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 gecmis olsun yoga zor baya , mesafe sıkıntısı yasıyorsan vertical running deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Hiç spor yapmadı isen işinde uzman bir medikal spor hocası bulup aletli plates yapabilirsin. Küçük kas gruplarına kadar çalışmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Ben de koşmayı çok istiyorum ama hayatım boyunca hiç koşmayı beceremedim. Lisede 1km'i 7km'de falan koşuyordum. Çok çabuk tıkanıyorum. Şöyle aralıksız 5km'i 30 dk'da koşabilsem acaip gurur duyardım kendimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 o oyle olmuyo asdf. once 100 metreyi kosuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 çinli amca gibi koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 japon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 maratonu 3 gunde kosariz boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 hayvansal ürün yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar