Draven Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 o çük ozellikle sinemada goruseniz cok dehaca bir olay. insan arkasini donup procektore bakmak istiyor tyler ordami acaba diye. oyle bir konulmuski demek istenen sey tyler herzamam yasamaya devam edicek. bu arada farkli birsey farkettim, jack marlayi otobuse bindirirken arkadaki sinemada "Seven Year in Tibe" yaziyor, ozellikle oyle yaziyor. Seven Years in Tibet brad pitt'in filmi olmasi iyice kafa karistirici, nedenini cozen varmi aranizda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Reklam olma ihtimali varmı :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Fight Club'in filmi bize tyler durden ve e.n. 'u sevimli güzel ve sempatik göstermeyi amaçlamış.. Ona bir karizma yüklüyoruz. Ama reel hayat boyle değil, hollywood unsurları bolca eklenmiş bir film. İşte bu yüzden filmin asıl anlatmak istediğinin tamamen yüzeyinde seyrediyoruz. Ama oldukça oldukça başarılı bir uyarlama onu kabul ediyorum. Fakat kitabı çok çok ayrı... Ben asıl ruhu kitabında aldım..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 iddia ettiginiz seylerin o anında screenshot yapıp buraya resmini koysanız daha ii olmazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 e sence ayıp olmaz mı ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bişi olmaz yaa cok merak ettim :D[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ne demişler insanın başına ya meraktan ya fight clubun sonundankınden gelir.valla bi tane de değil sen ıkısını de yapıyon :-P[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yeni izledim hayatımın filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 çok felsefik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 dört sayfa muhabbetin aslında bir "çük" üzerine yapılmış olması çok trajikomik :D sonundaki sahne aslında tylerın hiç yokolmayacağını falan anlatmıyor sadece yönetmenin ironisi. tavsiyem filmi izlemeyen varsa ki çok azdır büyük ihtimal önce kitabı okuyun. aynı v for vendetta'daki gibi çok farklı ama filmi tamamen yalayıp yutmanızı sağlayacaktır ve çok daha fazla zevk verecektir filmden. hatta küçük bir spoiler vereyim cezbedici olsun. ------------spoiler------------ tanrıyla tanıştım. ceviz ağacından yapılma masasının ardında oturuyordu ve arkasındaki duvarda diplomaları asılıydı. ve bana "neden?" diye sordu. neden bu kadar çok sorun yaratmıştım? her birimizin, özel ve nadir bir yeganeliğin nadide ve kutsal bir kar tanesi olduğumuzun farkına varamamış mıydım? hepimizin sevgi tezahürleri olduğunu göremiyor muydum? masasında oturup, not tutan tanrıya baktım. her şeyi yanlış anlamıştı. biz özel değiliz. pislik veya çöp de değiliz. biz sadece varız. varız ve olacak olan olur. ama tanrı "hayır, bu doğru değil" dedi. peki. tamam. her neyse. tanrıya hiç bir şey öğretemezsiniz. -------------------spoiler---------------- bu arada tyler'ın soyadı duden değil durden arkadaşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 E.N'un evi havaya uçtuktan sonraki sahnede Tyler Durden'e kulübeden telefon açıyor ama cevap vermiyor.Daha sonra Tyler Durden kulübeyi arıyor ama telefon kulübesinde ''Dışarıdan aramalara kapalıdır'' yazıyor.. Fight Club ayrıntılarda gizli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 oha CANIM sekti adini gorur gormez hemen indiriyorum.. ciddiyim geyik degil.. harbi flimdir yani en cokta o PIS evde yasamalari hosuma gitmisti.. cok tatli ortam vardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sonunda penis var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 pipi ortada değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 pipi heryerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ghaldszar said: Aslında bir fark yaratıyor. Çünkü aslında seyrettiğinde filmin sonunda Tyler karakterini öldürüyor ama o Tyler' in hala ölmediğinin bir göstergesidir. Arada fark etmek etmemek dışında bir farklılık yaratıyor. hiç bir alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 LasT_SuRviVoR said: yeni izledim hayatımın filmi.filmin tedavülden kalkmış olması gerek be hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 oha CANIM sekti adini gorur gormez hemen indiriyorum.. ciddiyim geyik degil.. penisi görüncemi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 dayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 5 dakka önce filmi yeniden izledim ve nekadar iyi bi film olduğunu her izleyişimde daha bi farkediyorum fdsafds :D neyse evet filmin sonunda çük var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ne penismiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 fight club'ın sonunda çin'de tencent streaming ile izliyorsanız bu var: 1984 ülkesi çin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 öeh nerden buldun taa pepelekten kalma topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Ve neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar