paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Dota2'nin bu yeni custom game'i dota2'den daha çok oynanıyor şu anda sdf. en son 1.5 milyon subscriber'ı vardı modun, anlık 300k'ya falan ulaşıyordu. Twitch'te baya Hearthstone streamerı falan da oynamaya başlamış. Çok karışık. Dota2 heroları var, her birinin bir race bir class'ı var (human warlock gibi). Karakter levelı var ve her level kadar bir karakteri sahaya sürebiliyorsunuz. Belirli kombinasyonlar yaparak comp oluşturuyorsunuz (4 mech olunca herkes regeneration alıyor gibi). Moderate to play hard to master gibi. 2k19'un en hızlı büyüyen oyunu bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 oyun fazla bagimlilik yapiyor, bulasmayin =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 hypeı yapılan kadar iyi mi ya ? çok duydumda bakamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 dota 2'de 100 saatim falan var çok oynamış değilim, ama oynayan bir arkadaşım anlattı oynadık biraz. benim de hoşuma gitti valla. baya streamer oynuyor. güzel fikir bence, ayrı oyun yapıp mobil de çıkarmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 bende bunun başlığını açmaya gelmiştim tam. herkes oynuyor ya. acayip de karışık izlerken hiç bi nane anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Cok basit aslinda ama meta'yi ogrenmek lazim. BSJ turnuva duzenliyor buna, yari official Valve oyunu olacak gibi. Gerci Artifact'i cikardiktan sonra bunu cok desteklemezler gibi de geliyor bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 baya şansa bağlı aslında bir açıdan da. istediğin hero gelmeyince gelişemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Orada aslında full rng değil. Belirli hero poolu var dolayısı ile önce sana gelenlere bakman sonra da diğer insanlar neye gidiyor ona bakıp strateji yapman lazım. İki kişi mesela full mech aldıysa sana mech gelmesi çok düşük ihtimal pool azalıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Gelen herolarda rng oldugu gibi, item dusme olayi da tamamen rng diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 paradoksalkedi said: Orada aslında full rng değil. Belirli hero poolu var dolayısı ile önce sana gelenlere bakman sonra da diğer insanlar neye gidiyor ona bakıp strateji yapman lazım. İki kişi mesela full mech aldıysa sana mech gelmesi çok düşük ihtimal pool azalıyor gibi. okey gibi diyosun yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 oyun fena degil de cook uzun suruyor ya tek el 40-45 dak suruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 sardalya said: paradoksalkedi said: Orada aslında full rng değil. Belirli hero poolu var dolayısı ile önce sana gelenlere bakman sonra da diğer insanlar neye gidiyor ona bakıp strateji yapman lazım. İki kişi mesela full mech aldıysa sana mech gelmesi çok düşük ihtimal pool azalıyor gibi. okey gibi diyosun yani :D evet baya kasmışım anlatmaya ama okey baya :D oyun öyle hiç de full rng ve basit değil ya. baya hs streamerı sabah akşam oynamaya başladı, bu kadar hs oynamadı çoğu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 standalone game haline getirsinler artifactden daha çok tuttu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 oyunu streamerlardan izlemiştim dün ilk defa oynadım eylenceli baya ama apm kasıyosun resmen metayı bilmek birde diğer oyunculara bakmak şart sürekli hem rakipler mesela çok physical gidiyorsa warrior kasıyım armorum artsın diyebiliyosun hemde dedikleri gibi herkes mech kasarsa poola mech düşmüyor başta hep ilk sıradayken sonra baktım millet mech çekmeye basladı ben en üstte olunca mech bonusunu kaybettim üniteler birleşince en son 3 meche düşünce bütün kompozisyon sıctı eylenceli ama yani turn araları daha uzun sürse dayanılmaz sıkılır insan daha kısa olsa apm yetişmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 çılgınlar gibi oynuyorum 2 gündür bishop 2 oldum ER MEYDANINA BEKLERİM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Acilen mobile çıkması lazım bunun. Tablette telefonda süper oynanır. Bu arada AppStore’da hiç uygulama yok bunun hakkında. Böyle çakma rehber su bu hazırlayıp uygulaması çıkarsa is yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 tencent çalacak zaten çıkar 1-2 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 dota bilmeye gerek var mı bunu becerebilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 mobil kitle bunu anlamayacağı için çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 guzelmis ama asiri steep learning curve. 15 oyunda ancak bir kez 2. oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 ahmedinejad said: Acilen mobile çıkması lazım bunun. Tablette telefonda süper oynanır. Bu arada AppStore’da hiç uygulama yok bunun hakkında. Böyle çakma rehber su bu hazırlayıp uygulaması çıkarsa is yapabilir. evet, iyi olur hakkaten guide. hic oynamadim indirmeyi de dusunmuyorum ama boyle fikirleri severim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 ciktigi gibi tencent anket yapmisti 'mobilini yapsak oynar misiniz' diye, yakinda cikarirlar dotayi 1m active playersa vurdurdu durduk yere autochess heahue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 2 demon hunter’lı demon build inanılmaz güçlü ya. Bir de nerfden sonra böyle. Önce nasıldı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Pawn 3 plays... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar