ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Şimdi sırasıyla: - 10 aylık bir dişi tekirimiz var hali hazırda; 8 haftalıkken sahiplendik - Mevcuttaki dişi tekir yakın zamanda kısırlaştırıldı. - Bu süreçte kendisinde Corona oldugunu ögrendik. Günlük bazda interferonunu veriyoruz - Belirtmek lazım ki, 8 haftada sütten kesilir kesilmez sokaktan aldık; biraz ağır bir ilgi orospulugu var hayvanda - Gözümüze evin yakınında bir tane erkek tekir kestirdik. Tahminimce 4-5 aylık gibi gözüküyor Kararsız durumdayız şimdi bu noktada. Evdeki kedinin psikolojisi vs. sini bozmak istemiyoruz (ilk göz ağrısı sonuçta). Tahminimce (hali hazırda sokaktan kapmadıysa), yeni kedi otomatik olarak Corona kapacak aynı evde oldukları için. Bir de uyum sağlayabilecekler mi vs. sorularımız var. Net bir soru yok; görüşünüzü almak istedim mantıklı mı değil mi; bir de benzer deneyimi olanlar paylaşırsa iyi olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Köpek alın. Köpek iyidir. Gel dersiniz gelir. Git dersiniz gider. Eve işemez sıçmaz... Bu kadar biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Sokaktaki kedi de coronalıdır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Aklınızda kalacağına midenizde dursun. Alın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Aceace said: Köpek alın. Köpek iyidir. Gel dersiniz gelir. Git dersiniz gider. Eve işemez sıçmaz... Bu kadar biliyorum. kopegin ilk 8 ayina iyi mesai harcamazsan kafana bile sicar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 uyumu fln bilmem , ama 2 kedi , ideal kedi sayısı zaten birbirlerine dostluk ediyolar, sıkıldıklarında seni darlayacağına diğer kediyi darlıyor , koyun koyuna yatıyorlar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Aceace said: Köpek alın. Köpek iyidir. Gel dersiniz gelir. Git dersiniz gider. Eve işemez sıçmaz... Bu kadar biliyorum. otur sıfır sıçma dışında köpeğin 1000 ihtiyacı var , çok maintence , psikolojik baskı. gece yalnız bırakamama , komşularla arayı bozma gibi bugları var kedi>köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 DoGMeaT said: bişebişebişebişe.... NICKINDEN UTAN NICKINDEN!!!!! Köpek >>>>> Kedi demen lazım. Dogmeat seni takip etmese yeridir! Ayrıca başkası trollük yapsa kimse bişi demez, ben yapmaya kalkınca hemen cevap vermişiniz... Pişman oldum resmen. Ayrıca 2 köpeğim var. Biri sokaktan biri barınaktan gelme. Maintenanceından anlıyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Ayni yoldan geçtik, sorduk soruşturduk, veterinerlere (3 farklı) danıştık. İlk kedimiz Yoda evde uzun saatler yalnız kalıyor diye ikinci kediyi alsak mı dedik, bir kafede bir sırnaşık sokak kedisi de aday oldu. Aldığımız ve deneyimlediğiz gerçekler şunlardır: 1- Ne olursa olsun evin ilk kedisi bir süre ÇOK stres yapacak 2- Yeni gelen kedi çok dayak yiyecek 3- 7-10 gün sonra uzlaşma olursa olur, olmazsa olmaz dediler bize. Ayni evde yaşarlar ama ayrı uçlarında. Sırayla yerler, uzak durular ama kaynaşmazlar.Yani ilk hafta deneme süresi sonraki uzun yılların özeti, bu yaratıklar travma, ciddi hastalık v.b. olmazsa kişilik değiştirmiyorlar. 4- Biz iki yıldır iki kedi ile yaşıyoruz ve iyi ki ikisi de bizimle yaşıyor diyoruz. Çok sıkıfıkı olmadılar, sarmaşdolaş yatmıyorlar ama çok güzel oynuyorlar, koşturuyorlar bu sayede kısır olmalarına rağmen pek kilo almıyorlar. İki erkek (ikisi de kısır) belki de zor bir kombinasyondur bilmiyorum ama mutluyuz. 5- Ben kedi olan her evde mümkünse iki kedi olmalı diyorum. bol şans, biraz da şans işi çünkü bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Şunu şuraya koyayım, fotoğraflar konuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 diğerinin adını da sengel koyduysan 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 corona nasil bi hastalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 siyamlar dünyanın en güzel kedileri aksini iddia eden gizli kedi düşmanıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Dünyanın en güzel kedisi Birman abi. Aksini söyleyen timsahsever filandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 @sostizm: Thanks! Stres ve Corona birbirlerini çok seven şeyler değil; en büyük endişelerden biri de bu aslında; çok sakin giden Corona'yı tetiklemeyelim durduk yerde (+ FIP riski tabi.) Gelen bazı diğer yorumlara istinaden: Köpek maalesef, günlük gezdirme konsepti bize uyabilecek bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Todesengel said: Şunu şuraya koyayım, fotoğraflar konuşsun. m for maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 abi senin kedi ikinci kediyi kabullenemez insan görünce kapı tepesine çıkıyor fasçödmaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Kaede said: siyamlar dünyanın en güzel kedileri aksini iddia eden gizli kedi düşmanıdır sarman!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Bengal üstüne kedi tanımam Çakması tekir de olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 ben de maine coon diyeyim o zaman. kedi gibi kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Lyv said: Kaede said: siyamlar dünyanın en güzel kedileri aksini iddia eden gizli kedi düşmanıdır sarman!!!11 biz 15 sene kadar siyam baktık ama bildiğin siyamların antiteziydi. hem sessiz hem de ağırbaşlıydı. ilgi aramaz gelir kendini sevdirir giderdi. tam bir hanımefendiydi sonra 5 sene sarman baktık. allahın belası ne sevdirirdi ne yerinde dururdu. sokağa çıkmasına da izin verdiğimiz için kaslanıp irileşip mahallenin kabadayısı oldu itoğluit. ölmesine rağmen tohumları apartmanın etrafını mekan belledi 5-6 jenerasyon SEÇİMİ SANA BIRAKIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 antitez mi abi o dediğin siyamın tanımı zaten. çok cool olur siyamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 sarmanların da suçu yok ya. sokak kedisinin ne çıkacağı hiç bi zaman belli olmaz abi işte. ultra karışık ırk. tekirler manyak olur derler ne tekirler gördüm götünü kaldırıp su içmeye üşenir. sokak kedisi alıcak olan gidip önden bi baksın anlar zaten az çok manyak mı değil mi. bende var işte bi manyak. kediyi 2 aylık eve getirdim kutudan çıkar çıkmaz kablolara daldı. hani yeni bi ev ortam kediler önce bi araştırır fln. yok direk kablolara daldı. tamam dedim manyak bu. 2 yaşında daha gibi hala manyak. gece 2 kere kafama atlayıp uyandırıyor fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Todesengel said: Şunu şuraya koyayım, fotoğraflar konuşsun. hah bendeki de şu alacalı tiplerden. seninki manyak mı mesela benimki düz ruh hastası? https://forum.paticik.com/thumbnails/726/bad/d9c/af1/249/323/1fe/a11/a3a/2a5/4b_450xNULL.jpg hahah ulan şu postu attığım esnada yere yastık fırlattı koltuktan ya. https://serving.photos.photobox.com/84102117a9f327207c9c5071dd9aa6a48793c37c20eed3e0bfe9e26dca7af97ea9e87a3a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Baska yok mu yav ikinci kedi deneyimi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar