Mithat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Zamanında çok oynadık tabii falan geyikleri yapmıcam, bunun bi ton reklamı var her yerde ama QR code var, hiç uğraşamadım neymiş diye bakmak için ama eve gelince ekşiden baktım siteye yönlendiriyomuş sitede de geri sayım varmış. Knight Online sonunda kazandığı parayla ülkeyi koca bir pazar yeri haline mi getiriyor napıyor bilmiyorum ama hiç konusu olmaması dikkatimi çekti, la hepiniz mi zenginsiniz audilerinizle teslalarınızla dolaşıyosunuz tek metroya binen fakir ben miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 https://i.imgur.com/alsZo1b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Beyaz Bereliler en son Knight Online oynayanları toplayıp itlaf ediyordu ya. Seni yakalamamışlar ise çok sesini çıkarma Mithat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 http://www.knightonlineworld.com/ sevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 WoW classic gibi Knight Online eski haline dönüyor. Onun reklamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 yenisi var mıydı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 malis mı atılacakmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gocmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Bayağı metrolarda panolarda filan reklamı vardı sene başında ama artık oynayan olduğunu pek zannetmiyorum ya bide reklamları ingilizce idi ne alakaysa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar