Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BBC Türkiye Bağcılar'da bir gün


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Bağcılar'da yaşayan iki adet ev hanımına konuk olup kısa bir röportaj ve çekim yapmışlar. Ev sahibi hanım ekonomik kriz hakkında ve kendi hayatından konuşuyor, komşulardan biri muhafazakarlık, ateizm ve deizm eleştirilerinde bulunuyor.

Biraz daha cüretkar olup siyasi sorular da sorulsaymış tadından yenmez bir iş olabilirmiş ama neden oralara girmek istemediklerini tahmin edebiliyorum. Evlerine konuk oldukları insanlar ile siyaset konuşmak pek kibar bir hareket olmazdı. Belki de konuştular ama o kısımlar gösterilmedi.

https://www.youtube.com/watch?v=W7pkRKnDYrw&

Edit: Arada kullanılan bazı kelimeler de çok dikkatimi çekti. İkinci abla mesela "deformasyon" ve "ulaşılabilirlik" gibi kelimelere hakim. Yanlış da kullanmıyor. İkisi de bayağı samimi ama ikincinin muhafazakarlık fikirleri bana pek uymadı. İslamdan bahsedip görür görmz kaval çalmaya başlaması da gülümsetti. İlk abla baştacı.


Edit 2: Youtube'da şöyle bir yorum var

said:

Arkadaşlar muhafazakar kadın kimdir sorusuna cevap veren kadın benim annem ve videodaki kadınlar milli görüşçü ve saadet partilidir akpli filan yazmışsınız yanlış anlaşılma olmasın 😊
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...