Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Bağcılar'da yaşayan iki adet ev hanımına konuk olup kısa bir röportaj ve çekim yapmışlar. Ev sahibi hanım ekonomik kriz hakkında ve kendi hayatından konuşuyor, komşulardan biri muhafazakarlık, ateizm ve deizm eleştirilerinde bulunuyor. Biraz daha cüretkar olup siyasi sorular da sorulsaymış tadından yenmez bir iş olabilirmiş ama neden oralara girmek istemediklerini tahmin edebiliyorum. Evlerine konuk oldukları insanlar ile siyaset konuşmak pek kibar bir hareket olmazdı. Belki de konuştular ama o kısımlar gösterilmedi. https://www.youtube.com/watch?v=W7pkRKnDYrw& Edit: Arada kullanılan bazı kelimeler de çok dikkatimi çekti. İkinci abla mesela "deformasyon" ve "ulaşılabilirlik" gibi kelimelere hakim. Yanlış da kullanmıyor. İkisi de bayağı samimi ama ikincinin muhafazakarlık fikirleri bana pek uymadı. İslamdan bahsedip görür görmz kaval çalmaya başlaması da gülümsetti. İlk abla baştacı. Edit 2: Youtube'da şöyle bir yorum var said: Arkadaşlar muhafazakar kadın kimdir sorusuna cevap veren kadın benim annem ve videodaki kadınlar milli görüşçü ve saadet partilidir akpli filan yazmışsınız yanlış anlaşılma olmasın 😊 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 naftalin pek sevmem izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 İzledim ben de bunu, izlemeye değer bence. BBCTurkçe çok güzel videolar atıyor arada takip edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 "islamin kadini ezdigi diye bisey yok hep kadini korumak uzerine" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Sokaga cikarmayip koruyo iste hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=W0WqkUkbnTE Bir de böyle bir şey var. Hangisi daha kötü bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 140 journos videosunun kötülüğü nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Thumbnaildeki kadın direk Süleymancı çok belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 eziliyoruz soyleyiz boyleyiz diyip dini butun diye her secimde akpye oy veren insanlari mi yuceltelim iki tane kelimenin anlamini biliyor diye haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 akapeli değilmiş, video güzel, her kesimden insanla böyle röportaj yapsınlar, dürüst akpliyi de dinleyelim mantıklı ateisti de izlerim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 ücret günlük 65 milyon diyor. sene 2019.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 AKP'ye oy vermiyorsa yüceltilebilir yani bu mantıkla. Peki ya AKP'ye oy vermiyorsa? Kimse kimseyi yüceltmek zorunda değil ama önyargılarının esiri olmak da akıllı insan işi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar