Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 umarım new york'a gidene kadar kış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 massive e helal olsun evrim geçirtmişler oyuna. şimdi bitti yayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 BEYBİ BEYBİ BEYBİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Expansion bana %20 Ubiclub puanıyla 143 TL'ye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 soyle baktimda DLC notlara, loot2 bunla birlekte gelecek, GS score 515 olarak artacak yani Sam'in 2.0 gelene kadar oyuna girmemesinin anlami yok Specleri fulleyek bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 GS score sadece expansion almayan ve Level 30'da kalanlara geliyor. Expansion ile Level 40 olduğunda Gear Score kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Friend Referral başlatmışlar. İndirimde denemek isteyen varsa, referral linkim: https://thedivision2.com/referral?refid=EvJf8Fy4qILfE2Nz-bhnyA King Regards, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 (düzenlendi) videolara henüz bakamadım ama oyunu expansion ile devam ettirmeye çalışmaları olumlul. referral'a bastım ama oynamaya başlamadan yapmak lazımmış, işe yaramadı sanırım. neden bu kadar indirim yaptıkları son zamanlarda belli oldu ama, expansion almadan oynamanın esprisi kalmayacak çıktığı anda. mevcut eşyalar da tabii çöpe. oyunu sevdim ama 135₺ biraz çok geldi yeni yamayla oynamayı düşünürken. bir düşünmem lazım. güncelleyeyim dedim, drive doldu dedi işe bak pff. overprovisioning'i geçici kaldırayım dedim, onu da c'ye verdi, geri alayım dedim onu da aldırtmadı, iş çıktı başıma oyunu silip sıfırdan yüklemem gerekecek sanırım. Şubat 13, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Ps’de Acayip indirime girmiş. Ps’de oynayan var mi? Nasıl gameplay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 bende bastım referral'a ama oldu mu anlamadım valla, girdim eski accounta lvl20bırakmışım şunu max level yapayım bari exp gelmeden. uplay nick: mosqui_pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 11 saat önce, ahmedinejad dedi ki: Ps’de Acayip indirime girmiş. Ps’de oynayan var mi? Nasıl gameplay? Ps'de bence çok daha rahat oynanıyor. Gerçekten sağlam indirime girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 ps de ne kadar olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 (düzenlendi) 44 tl standart ed, 69 da gold 76 da Ultimate Ed Şubat 14, 2020 Bathory tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 ben 80'e aldıydım gold'u. psde aldığın bir ürünün tekrar fiyatını görmemek çok kötü bişi lan. ne kadar kazıklandığını bilmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 ee noldu simdi item degisikligi yok, parali exp mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 item değişikliği baharda diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 işte item değişikliği ile exp aynı anda benim okuduğum kadarıyla mart başında. exp almayanlar lvl olarak düşük kalacak ama item değişikliği herkese gelecek. epic'in yılbaşından kalma 60₺ indirimi pre-order için çalışmıyor, o yüzden bekleyeceğim exp çıkmasını karar vermeden önce. o indirim olmadan pahalı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 division 2 13tl oldu uplayde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 pc de ne kadar yer kaplıyor? bi de pc'ye alim diyorum. malum fiyatlar çok daha güzel oluyor pc de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 55gb+ filandı sanırım, silmek zorunda kaldım, update yükleyemedi. ay başında expansion gelince sıfırdan yükleyeceğim, şimdi yüklesem gene kuramayacak yamayı eminim. zaten yeni sistemde oynamak lazım 2 hafta kalmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 (düzenlendi) 13TL fiyat 10 - 14 şubat arası geçerliymiş. ödemeyi yaptım, parayı aldılar ama oyunu vermediler. lol. chat açtık bekliyoruz bu arada "GeForce NOW supports these games. Tom Clancy’s The Division® 2" Belki geforce'dan akarım. Şubat 14, 2020 eregorn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Ahah 2.5£ a kaptim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Standart aldım uğraşmadım diğerleriyle bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü. Zaten yeni ek paket gelecek onu alır oynarim dedim ama bakalım. 5 level oldum şimdiye kadar güzeldi oyun. Ama ps’de ilk kez mmo oynadığım icin pause olmamasına alışamadım bir. Safezone’a gitmek lazımmış illa oyunu bırakıp giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar