Gangren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Loot 2.0 gelmedi, Episode 3 ile geliyor. Haftaya anlatacaklar SotG'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 1 saat önce, DavidMills dedi ki: Açtım açtım..Klandayım bile. Görmüyorum seni ne klanda ne flistte, değişti mi nick? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Yaa sen beni hiç tanımıyorsun Sam. Rüzgarın estiği yerden yürüyorum, Soultan.73 olarak.Pffsfss c moon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fireearth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 nasıl giriyoruz şu klana bi anlatıverin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Yarın inv atarım, başlığa yazmışsın nickini zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 10 saat önce, fireearth dedi ki: nasıl giriyoruz şu klana bi anlatıverin lütfen oyun başka bir klanda olduğunu söylüyor, klanından çıktığın zaman yazarsan davet ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fireearth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 1 saat önce, Sam dedi ki: oyun başka bir klanda olduğunu söylüyor, klanından çıktığın zaman yazarsan davet ederiz. çıktım klandan invite alabilirmiyim. nick: egmnerl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 (düzenlendi) tamam birazdan ilgileneceğim. yolladım invite. Ocak 10, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 invite alabilirmiyim clana, tesekkurler nick: captain.logar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 davet attım, sen de hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 21 saat önce, Sam dedi ki: davet attım, sen de hoşgeldin. tesekkurler, hosbulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 clana girmeyi oyun icinden kendiniz rica edebiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 world tier 1'e geçtim de yapacak çoooook şey varmış, 500'deki arkadaşlara yetişmek hayli zaman alacak gibi ehu. loot sistemi gene abidik ama oynanışı güzel oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 WT 1-5 geçişi kolay, bayarsan kısa sürede hallederiz. Eğer yapmadıysan, Gearscore kasmak için Orange Crate farma bak Youtube'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 ben release'de 2 ay falan oynamıştım wt5 e geçmiştim falan. . şuan tekrar dönsem uzun sürer mi yetişmem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Hayır. Hızlıca Targeted Loot ile bir AR build kasıp, bıraktığın yerden devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 (düzenlendi) gorthaur sağolsun hallettik bugün wt1'den wt5'e, düşen lootun mevcut skora göre belirlendiğini anlamamıştım ilk başta. yalnız 499 yaptım ama gene 480'ler filan düşüyor, targeted loot proclamazsa 500 görmedim. neyse artık bakacağım nasıl gidiyor. yalnız dediğin gibi divisionbuilder'dan baktım da son 3 saattir, kendim gördüklerimin üzerinden world pve/craft üzerinden toparlayabileceğim bir ilk set hazırlamaya çalıştım. (perfect talent içermeyen ama sonra üstüne eklenebilir geçiş setinin teker teker) clutch crit üzerine kursam diyorum, iyi midir? tu6 guide/videoları baktım bayağı. az defansif statla ölmeyen ama ofansa yönelik statlar gibi. gördüğüm kadarıyla hem pve hem pvp'de potansiyeli var. dark zone yaparsak orada düzgün çalışabilecek birşey tasarlamaya çalışıyorum. gerçi normalizasyon filan denmiş o tam nasıl etkiliyor bilmiyorum. rerolled statlar nerfleniyormuş galiba, garip ve saçma geldi. kendim sonra conflict oynarım da 1-2 dmg vs elites item switchleyip pve'de düzgün çalışan birşey düşündüm. kafam allak bullak oldu yalnız hangi markanın hangi item'ında hangi slot var/yok diye, aşırı karışık yapmışlar ve güzel güncel liste bulamadım talentlar içeren. yine de şu linkleri koyayım, ancak bunları bulabildim iyi-kötü fikir veren: https://divisionbuilder.com/builds https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTMyKlW90Q2H3RDKXF7cISzVgs7aM9tjqFtf2ZH6i1e_U_8K_LUD2-2ccTrXrgsLBUW15U-9z7u5tgz/pubhtml# gerçi bloodsucker'a da clutch için hard counter demişler, kararsız kaldım 3 saatin sonunda lol. Ocak 15, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 boşuna kafa patlatmışım, adamlar herşeyi çöpe atmış lol. neyse artık loot bulmaya oynanmaz şu anda da öyle collectible unlock filan takılınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 En az 1,5 - 2 ayı var bu gear reworkun gelmesine. Şubat'ta EP3 çıkacak, bu gear rework daha sonra gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 dün akşam gene 5 saat çanta karıştırıp build oluşturduk sonra yapmaya dökünce farkettim ki sadece tek attribute recalilenebiliyor, haliyle bütün buildin sonucu çöp çıktı. neyse artık battı balık yan gider diyerek devam ettim sonra. bayağı karmakarışık mevcut sistem ama iddialı. basitleştirme ve lootun iyi olup olmadığı bir görüşte anlama değişiklikleri çok iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 şu dursun burada, orange crate konumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Selam, Pvp ne durumda oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 pvp gang-bang. itemin yoksa nefes aldirmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 dark zone'da dün yokettiler bizi, ttk 2sn filan lol. conflict oynadım ama onda da 1vs1 kimseyi yenemedim aynı anda ateş etmeye başladıysak. oynayan çoğunluk min-max build kasmış, öldürenleri inspectleyince hiç yeni oynamaya başlamış birisini görmedim. takıma assist verdim genelde hep. tldr: eşit kapışabilmek için bayağı farmlayıp min-maxlamak lazım itemları. yazık çünkü conflict gameplay keyifli ve oynamak istiyorum ama birşey yapamayınca bir esprisi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Epic'teki Division 2 kampanyasını kaçıranlar için Uplay'de flash sale var. Standart edition: 40 TL Gold edition (Year 1 pass var): 67 TL https://store.ubi.com/on/demandware.store/Sites-tr_ubisoft-Site/en_TR/Product-Variation?pid=5b06a3994e0165fa45ffdce1&dwvar_5b06a3994e0165fa45ffdce1_Platform=pcdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar