Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 2FA authenciator falan kullanin, sene olmus 2019 millet evine reverse proxy falan kuruyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 stormeagle said: Abi 8 ay onceki amazon faturasinin maili durur mu hic yani siliyorum haliyle. steam shop mail'leri hariç hiçbir şeyi silmiyorum sanırım. kim niye meil silsin ben de anlam veremedim. bi de eski kartın bilgileri bankadan alınır mı acaba? edit, alınmıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 klasör yapmasan bile delete yerine archive'e basıver yani, aratırsın çıkar. kulağına küpe olsun sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 ben amazon şifresini hep yanlış giriyorum yanlış bu şifre, telefona mesaj attık onu yaz gir diyor direk sistem fsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 stormeagle said: abi evet çok olunabilecek bir şey silin gereksiz kartları. yani ben o kartı yenilemiş olabilirim, kapattırmış olabilirim.. (telefonla aradığımda da muhtemelen yine fatura adresi soracak herhalde) kimlik fotokopimi yolladım, istersen sistemde kayıtlı başka kartlarımın resmini falan yollayayım diyorum.. yok diyor yani o bokum teb kartının son tarihini söyle / kız arkadaşına mesaj at ya da soğuk su iç 90$ ın üzerine diyor Bana sorarsan ingilizce yazım tarzından kıllanmış olabilirler. Amazon her konuda çok yardımcı oluyor. Ayrıca amazondan son yaptığın alışverişi ve kartın skt sini adresini bildirsen, o adrese gelmiş adına kayıtlı fatura koysan ve pasaport resmini atsan o hesap anında açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar