akirafes Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Almanya'da 7 binden fazlası çocuk olmak üzere 11 binden fazla kişinin kayıp olduğu açıklandı. Kayıp çocukların yarısını sığınmacılar oluşturuyor.Veriler, kayıp çocuklardan 902'sinin 13 yaşından küçük olduğunu, günlük ortalama 250 ila 300 kayıp başvurusu yapıldığını gösteriyor. Çok ilginç yarısı mülteci olsa yarısı kendi vatandaşları bana çok yüksek geldi. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 bizde de bölünerek çoğalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 gunluk 300 basvuru 109 500 yapar annual.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 sonuca baglanamayanlar %3 diyor. gerisi bulunuyor veya cozumleniyor diyor. hos ne bi kaynak ne bisi var. the sun dan tercumeleyip koymuslar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 sakatat mafyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Gerçek hristiyanlık bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 bizde böyle bi veri var mı acaba burada ne kadarı kayboluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Google ilk haber http://odatv.com/kaybolan-cocuk-sayisi-dudak-ucuklatiyor-03081803.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Llama said: bizde böyle bi veri var mı acaba burada ne kadarı kayboluyor Sanırım bizde felakettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 abi nasil kayboluyor ya hepsinin kaydi kuydu var.. bizimkiler icin dogdugunda hastanede kaydediliyorsun..cikista aile hekimine bildiriyorlar..duzenli asilari var..her yilortasinda sayimi var..onlardan biri sektigi zaman supheli bir durum var diye karakola bildiriliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 çocuklar kayıtsız olunca sıkıntı oluyor zaten abi fçasödmçsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 90 milyonluk ülke ergenler evden kaçmış işte 7bin çok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Insan ticareti buyuk sorun abrupada. Ozellikle siginmaci cocuklar bi sekil iceri sokulup gozetim altindayken kaciriliyor. Vietnamlilarda cok yaygin bu. Kamplardaki pencerelere kacmadan birkac gun once origami birakiyormus cocuklar ve bir sure sonra kayboluyormus cocuk. Nufusa oranla rakam kucukte iste sorun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 cocugu kacırıp ne yapıyorlarmış ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Fuhuş Organ Daha fazla fuhuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 dana22 said: gunluk 300 basvuru 109 500 yapar annual.. sdfg ya matematik ağlamış ilk postta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Laurelin said: Kamplardaki pencerelere kacmadan birkac gun once origami birakiyormus cocuklar ve bir sure sonra kayboluyormus cocuk. Ney? Fuhuş mantıklı da organ bilmiyorum ya, damızlık gibi çiftlikte yetiştirmen ya da hepsinin sağlık dosyalarına falan hakim olman gerekmiyor mu organ için? Yok AB+ donörden karaciğere ihtiyaç var x y hastalığı olmayacak bilmemne tonla kriteri yok mu bu işin? Doktor anlatsın organ mafyasının ihtiyaçları nedir nasıl karşılanır tabi ben housetan hatırladığımın ötesinde bilmiyorum olayları. Ama gerçekten çok fazla çocuk var mültecilerde. O taraftan bakınca da normal yani bi kısmının organ olarak kullanılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Ucuzsa 2 karaciğer alıp atalım buzluğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 abi karaciger bana da lazim kolestrol daha bu yasta tavanlarda geziyor organ ici yaglanma fln had safhada. az kullanilmis bi karaciger sevindirir beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=61QhULux0bU şunu izlemiştim zamanında aklıma geldi. avrupa'da surilerden öncede organ işi aşırı derecede artmış ama özellikle suriler gelince zirve yapıyor. kimsenin umrunda olmayan insanlardan free organ daha ne isteyeceksin. çöpe atsan ne olur. bir zararın yok. bu lübnan'lı bence yine masum, dediği gibi insanlara yardım ediyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 senko said: abi karaciger bana da lazim kolestrol daha bu yasta tavanlarda geziyor organ ici yaglanma fln had safhada. az kullanilmis bi karaciger sevindirir beni. Sen onu da 1-2 senede yoğurt gibi yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar